EM_tandlakargruppen-odenplan_01

Tandläkarklinik för hela familjen

Tandläkargruppen Odenplan erbjuder allmäntandvård för hela familjen men också flera tjänster inom estetik. Med stort fokus på patienten erbjuder de tandvård med kvalitet och generösa öppettider.

Josef Noori och Adam Beldin, som båda är tandläkare, tog under hösten 2020 över kliniken på Odenplan. De har båda ett stort engagemang för patienten och brinner för yrket som tandläkare.


– Det är ett väldigt varierande yrke. Man får både syssla med hantverk och patientomhändertagande, det bästa av två olika världar, säger Josef och Adam instämmer.


Patienten i fokus 

Till kliniken kommer patienter i alla åldrar, både barn och vuxna. Här erbjuder de allt 

inom allmäntandvård, från undersökningar och lagningar till behandling av tandlossningssjukdomar och implantat. De samarbetar också med en specialisttandläkare inom olika områden.


På kliniken har de generösa öppettider, då de har öppet även helger och då till den vanliga timtaxan.


– Vi är här för att ge kvalitet och finnas till för patienterna och vi tror verkligen på vårt koncept, menar Josef.


Hos tandläkargruppen sätter de alltid patienten i fokus. Här är de noggranna med att inte stressa, utan ge den tid som varje patient behöver.


– En del av de som kommer hit har till exempel tandläkarskräck och inte sällan bottnar det i saker som de varit med om i barndomen. Som tandläkare måste man ha tid och förståelse om patientens situation. Man måste ge dem kontrollen och hela tiden låta dem veta vad man ska göra. De kan alltid stoppa, ta pauser eller dela upp behandlingen så att den blir mer stressfri, menar Adam.
Estetisk tandvård och injektion 

Till kliniken kommer också många patienter för att få estetisk tandvård

.

– Om patienten vill ha ett fint leende kan denne konsultera oss. Vi för en dialog och lyssnar på vad patienten önskar och tittar på vad som går att göra. Därefter gör vi en bedömning av vad som är bra för tänderna, säger Josef.


För de som har missfärgade tänder eller har många lagningar som inte går att åtgärda genom tandblekning finns skalfasader som alternativ.


– Med nya tekniker och material kan vi göra tänderna väldigt tunna, som 0,3 mm i tjocklek. Då behöver man inte ta bort så mycket tandsubstans, säger Adam.


På kliniken erbjuder de även tandreglering med skenor. De är mer osynliga och är enklare att hålla rent än klassiska räls.


Utför botox- och fillersbehandlingar

Botox- och fillersbehandlingar är en annan del av klinikens tjänster.


– Vi jobbar ju med det estetiska inom munvård och läppar och andra delar av ansiktet är inte långt ifrån det. En hel del patienter kommer för dessa behandlingar, både män och kvinnor. Det är flera som kommit för de estetiska injektionerna och har därefter också blivit tandvårdspatienter, säger Adam.


På kort tid har klinikens goda rykte spridit sig, vilket har gjort att de fått en stor kundkrets. Här jobbar de gärna nära sina kunder, vilket är en stor fördel med att vara en mindre klinik.


– Inom större kedjor blir det oftast inte lika personligt, då de kanske inte ens träffar samma tandläkare. Vi vill gärna skapa nära relationer med våra patienter, där vi vet vilka de är. Det gör också att patienten känner tillit. Vi lyssnar på deras önskemål och gör allt vi kan för att patienterna ska vara nöjda, ha frisk mun och känna sig omhändertagna, säger Josef.


Just nu är de i färd med att rekrytera en tandsköterska, som kan bli en del av deras team.


– Vi vill ha någon som kan ta hand om patienterna på ett bra sätt och har samma vision som oss, avslutar Adam.

Läs mer...

2021-06-07

EM_Folkets juristbyra° _01

Folkets Juristbyrå är Sveriges enda juristbyrå med fokus på hbtq-personer

Artikel Den som blir förföljd, trakasserad eller hotad på grund av könstillhörighet eller sexuella läggning i sitt hemland är skyddad i internationell rätt och har rätt till asyl. Enligt jurist Silas Aliki är...
EM_FP_entreprenad_03

Entreprenadtjänster med bredd i Markaryd

Artikel Med flexibla maskiner och lång erfarenhet kan FP Mark och Entreprenad förse sina kunder med såväl små som stora uppdrag inom mark och entreprenad. – Jag kan utföra det mesta och det finns nog inget inom...
  • TANDLÄKARGRUPPEN ODENPLAN
  • Tel | 08-31 53 31
  • Adress | Karlbergsvägen 14, 1 vån, 113 27 Stockholm
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine