204032_01_Copy204032_02

Totalentreprenör med mjuka värden

Med rätt kunskap, känsla och engagemang i samarbetet mellan anställda, underentreprenörer och kunder, har JUBAB Totalentreprenör AB på kort tid hittat sin plats på marknaden. – Vi är bra på att kommunicera med både hyresgäster, beställare och underentreprenörer. Vi är enkla att ha att göra med och gör allt med känsla, säger Matthias Jonsson.

Trots att JUBAB Totalentreprenör är ett nytt byggföretag på marknaden har de redan hunnit etablera sig och fått både många uppdrag och kunder. Idag utför de uppåt 400 jobb per år och jobbar enbart mot företag med en twist, helt öppen redovisning. Jobben består av alltifrån tillbyggnader och hyresgästanpassningar till att förnya ytskiktet på fastigheter, främst inom logistik-, industri- och kontorsfastigheter.


Innan Matthias Jonsson och Ulf Uddman slog sig samman och startade företaget var de väl bekanta med varandra, då de hade jobbat tillsammans på en större byggfirma, där Ulf var platschef och Matthias snickare. Idag åtta år senare driver de företaget JUBAB Totalentreprenörerna, som de startade i slutet av 2019. Som namnet på företaget avslöjar, tar de totalansvar för projekten som de utför.


 – Alla som jobbar med projekten är medvetna om att vi arbetar med helt öppen redovisning mot beställaren. Vi jobbar alltid direkt mot kund och ser till att allt går rätt till. Vi tar in underentreprenörer för el och VVS, i övrigt gör vi allt själva, förklarar Ulf.


Trots att företaget inte har funnits på marknaden så länge, har de redan tio anställda och en omsättning på cirka 40 miljoner.


 – Vi har vuxit snabbt och det känns jättebra men vi skulle inte klara av att ha så många projekt om vi inte hade våra duktiga anställda. De är otroligt drivna och kan ta egna beslut, säger Matthias.


Mattias och Ulf vill nu att företaget ska växa ytterligare och deras målsättning är en omsättning på 100 miljoner och 20 anställda. 

Idag är det bara Ulf och Matthias som jobbar på tjänstemannasidan men i framtiden vill de ha några anställda som kan jobba på samma sätt som de.


 – Vi vill ha in några på tjänstemannasidan som är helt trygga och självgående, det är förutsättningen för att vi ska kunna växa ytterligare, förklarar Matthias.


Idag utför de jobb från 5 miljoner och upp till 40 miljoner kronor men målsättningen för dem är att i framtiden kunna ta på sig större jobb när de utökat företaget med fler anställda.


I alla jobb som företaget utför står kvalitet i fokus. Här vill de skapa goda samarbeten och nöjda kunder.


 – Vi vill ha seriösa och långsiktiga samarbeten med både underentreprenörer och beställare.

Läs mer...

2020-09-14 15:00

Maila oss
204088_02

Flexibla gräv- och maskintjänster

Artikel Alfreds Gräv och Lantbrukstjänst AB förser såväl lantbruket med smarta lösningar som grävtjänster till kunder som ska bygga hus eller anlägga trädgård. Genom deras stora bredd av tjänster har de på kort...
 

Sammanhållen vård ger trygghet!

Artikel Alla människor är olika, med olika förutsättningar och behov. För en bättre och mer jämlik vård, behöver vårdens yrkesutövare ”möta människor” tillskillnad från att ”behandla patienter”. Lika vård eller...
  • JUBAB TOTALENTREPRENÖR AB
  • Tel | 0722-20 80 78
  • Västberga allé 50, 126 30 Hägersten
_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine