J.A Tra¨dfa¨llning o Tra¨dga°rdsservice_06J.A Tra¨dfa¨llning o Tra¨dga°rdsservice_05J.A Tra¨dfa¨llning o Tra¨dga°rdsservice_08J.A Tra¨dfa¨llning o Tra¨dga°rdsservice_04

3 min lästid

Träd- och trädgårdstjänster till förmånliga priser

Med ett stort engagemang och ett genuint intresse för trädgård förser J.A Trädfällning och Trädgårdsservice sina kunder med tjänster inom trädvård, trädfällning och allmänna trädgårdsuppdrag.

Bakom J.A Trädfällning och Trädgårdsservice finns grundaren Joel Andersson, som inte bara har ett stort intresse för trädgård, utan också har ett stort intresse för människor och att hjälpa dem. Joel som startade sitt företag under 2020 började sin bana inom branschen redan som fjortonåring. Han började då att jobba åt ett trädgårdsföretag under sommarlovet och det var där och då som hans intresse för trädgård väcktes till liv. 


– Sedan dess har trädgård alltid varit ett stort intresse som genomsyrat både mitt yrkesval och min fritid. Hela mitt liv kretsar egentligen kring trädgård idag, säger Joel.


Sedan tretton år tillbaka jobbar han som arbetsledare inom kyrkan och har totalt tre kyrkogårdar som han sköter om, medan han på kvällar och helger jobbar med sitt företag. Joel som också är snickare i grunden har under de år han varit anställd av kyrkan gått många olika trädvårdsutbildningar.


– Min vision är att jag om ett år sysslar med företaget på heltid. Jag vill på ett successivt och snyggt sätt lämna över min anställning, samtidigt som jag låter företaget bli en allt större del.
Trädvård och trädfällning 

Kärnverksamheten kretsar kring träd med trädvård, trädfällning och beskärning. För Joel handlar det inte om att bara fälla ett träd, utan snarare bevara det som är möjligt. 


– Jag älskar träd och jag blir jätteglad om det inte behöver tas ner. Då kan jag istället göra en hamling på trädet så det får en ny, fin krona istället. 


Joel berättar att det är många äldre som blivit ensam kvar i sitt hus efter deras respektive gått bort. Med en trädgård som de själva inte kan ta hand om. Många gånger har de kanske även ett träd som står dåligt till och riskerar att göra skador på huset och dem vill han gärna hjälpa. 


– Jag vill att de äldre som kanske har det lite knapert ska känna att de kan kontakta mig. De kanske har varit i kontakt med andra företag men känner att de inte har råd och därför låter ett träd stå kvar, som både innefattar oro och risker. Jag vill att de ska veta att jag har mina prisgarantier och att jag kan hjälpa dem. Förutom att jag håller ett lågt pris kan de också nyttja RUT-avdraget.
Övriga trädgårdstjänster 

J.A Trädfällnings och Trädgårdsservice erbjuder också flera andra trädgårdstjänster som grävjobb, klippning av häckar, stenläggning samt att anlägga gångar. Joel som verkligen värnar om sina kunder tycker att det är oerhört viktigt att alltid lämna ifrån sig ett jobb med kvalitet. Det har också gjort att han ofta får fin respons från sina kunder.

 

– När jag har utfört ett jobb säger de ofta till mig att de är glada att de valde mig. Jag får ofta en fin kontakt med kunderna, då jag är social och pratglad. 


Joels visioner de närmsta åren är att företaget ska växa så pass mycket att han kan jobba heltid med det. 


– Jag hoppas att mitt företag snurrar på riktigt bra och att jag kan hjälpa alla som behöver hjälp men inte har det gott så ställt. Min vision är inte att sitta med tre miljoner på kontot om några år, utan att få in tillräckligt med jobb för att kunna utveckla företaget med mer maskiner och eventuellt en anställd så att kunderna inte ska behöva vänta på hjälp. Jag vill kundernas bästa och visionen med företaget är att ge dem det, avslutar Joel. 


Läs mer...

2021-10-13

EM_fedelta_01

Fedelta förbättrar situationen för småföretagare

Artikel Småföretagare är samhällets hjältar och fyra av fem nya arbetstillfällen skapas av företag som har mindre än tio anställda. De är oljan i maskineriet som står för största tillväxten i Sverige. Trots detta...
EM_kom in cafe_01

Café med spännande smaker

Artikel Hos Kom in Café i Getinge kan gästerna smaka bakverk utöver det vanliga. Här kan de njuta av tårtor, kakor och bakelser som bakas från grunden med lokalproducerade råvaror och många naturliga smaker.
  • J.A Trädfällning o
   Trädgårdsservice
  • Tel | 0702-40 28 45
  • Adress | Lisabomålen 161, 382 92 Nybro
  EM_georg-wikman_01

  Mannen bakom Kan Jang

  Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

  EM_peter-svensson_05

  Fotar världens kändisar

  Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine