203047_ny_02203047_ny_01203047_ny_03

Trädgårdsdesigner med genuint engagemang

Greens Rooms by von Sydow hjälper sina kunder runt om i Stockholm att förverkliga sina trädgårdsdrömmar. Med stor kunskap och ett personligt engagemang utför trädgårdsdesignern Eva von Sydow trädgårdstjänster åt både privatpersoner och företag.

För Eva von Sydow som driver Green Rooms by von Sydow sedan fjorton år tillbaka är trädgårdsintresset minst sagt stort. Eva som aldrig tidigare sysslat med trädgård fick upp ögonen för det och idén om att bli trädgårdsdesigner väcktes.

     – Efter många år i IT-branschen kände jag en dag att det var dags att byta riktning helt. Samtidigt började TV att visa trädgårdsprogram. Min mormor hade gröna fingrar och jag och min mamma besökte ofta vänner i England, där vi besökte slott och herresäten med fantastiska trädgårdar. Genom en släkting som är förste trädgårdsmästare hos Antonia Ax-son Jonsson fick jag via henne möjlighet att jobba som lärling under 3 års tid.


Eva startade därefter företaget Green Room by von Sydow och har haft många nöjda kunder genom åren.

     – Genom rekommendationer har min kundkrets ökat. Kunden och jag har en nära kontakt och diskuterar planering av tomt och växter efter deras önskemål. Trädgård har blivit min passion, nöjda kunder bekräftar mig och mitt nya yrkesval ger mig glädje.


Till Eva kan kunderna vända sig för alla möjligt projekt som rör trädgård, från mindre villaträdgårdar till större trädgårdsprojekt hos företag och här är inga projekt för små eller för stora. Här kan kunderna också få helentreprenad då Eva verkar som projektledare.

     – Med tiden har jag fått stora beställningar som innergårdar för bostadsrättsföreningar i Stockholm.

Eva berättar att anlägga trädgårdar på innergårdar inne i stan blir allt populärare och det är uppdrag som hon gärna skulle vilja ägna sig mer åt.

     – Det är väldigt roligt då det är en annan typ av trädgårdsprojekt eftersom det består av ganska mycket hårda ytor. Man ska kunna gå mellan portarna och förvara olika saker, det blir därför ett annat tänk för att skapa den lilla oasen mitt bland all betong och asfalt samt att den ska klara sig utan så mycket skötsel.

     Eva berättar att en dröm hos henne är att någon gång i framtiden driva en handelsträdgård men också att kunna designa trädgårdar i andra delar av världen.

    – Det skulle vara fantastiskt roligt att få testa ett sådant projekt någon gång.

Läs mer...

2020-08-03 12:00

204088_02

Flexibla gräv- och maskintjänster

Artikel Alfreds Gräv och Lantbrukstjänst AB förser såväl lantbruket med smarta lösningar som grävtjänster till kunder som ska bygga hus eller anlägga trädgård. Genom deras stora bredd av tjänster har de på kort...
204085_01jpg

Elinstallatör med det lilla extra

Artikel Med ett stort engagemang förser Elspecialisten Halmstad AB sina kunder med noggrant utförda elinstallationer och delar dessutom med sig av värdefulla tips och råd.
  • GREEN ROOMS BY VON SYDOW
  • Tel | 0707-55 06 54
  • Trappvägen 4, 182 74 Stocksund
  naim 4

  Superdesignern Naim Josefi

  Skapar magi.

  __ProgrammeraMera2016KarinNygards2

  Digitalisera skolan

  Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

  Arkiv

  © 2020, Enterprise Magazine