194055 HS1

Vass guide till att köpa och sälja bostad

Informativa, trovärdiga, träffsäkra och uppdaterade webbsajter har avsändare Hojjo. Ekonomifokus.se är en ovärderlig informationssajt för den som ska köpa och sälja bostad.

Hojjo Sverige AB med grundaren, ägaren och vd:n Andreas Hogmalm har sin verksamhet inom online-marknadsföring. Bolaget äger och driver ett flertal hemsidor med stor allmännytta. Den största är Ekonomifokus.se. Ekonomifokus hjälper tusentals dagliga besökare genom att sprida kunskap, information, regelverk, skattefrågor och annat klokt som rör bostad och ekonomi. En matig och nära på nödvändig sida för den som ska köpa eller sälja en bostad, och vill vara påläst. 


      – Vi har stor kunskap, kompetens och erfarenhet inom bostadssegmentet, säger Andreas. Jag har tidigare arbetat på bostadsmarknadssidan och alltid haft stort intresse för marknaden. Privat har jag sålt och köpt många objekt. Även köpt, renoverat och sålt. Visionen är att hjälpa besökarna med sina frågor. Räta ut frågetecken, hjälpa de som fattat tokiga beslut eller se till så att inga tokiga beslut fattas. 


Webbsidorna växer organiskt. Besökarnas frågor och kommentarer besvaras kontinuerligt. 


       – Är det något ämne som det finns extra mycket intresse kring så skriver vi artiklar som djupdyker i ämnet och ger grundlig information samt råd och tips som besvarar läsarnas frågor. 


Andreas Hogmalm har alltid haft ett passionerat intresse för sökoptimering och började tidigt bygga microsajter. I princip när kompisarna fortfarande byggde sandkakor i sandlådan. Andreas skrattar och säger:


         – Jag fortsatte sedan att bygga upp nischade sajter där jag tipsade om produkter, länkade till olika företags hemsidor och fick på så vis intäkter till att fortsätta bygga sajter. Vilka bara har blivit större och större. 


Ytterligare en av Hojjos webbplatser är Mäklararvode.se. En systersajt som reder ut begreppen kring olika typer av arvode samt berättar vilka ersättningar och hur många procent respektive mäklare tar för varje genomförd affär. Sajten ger även dagsfärsk information om priser per kvadratmeter i just ditt område. Ledigalägenheter.org är den sajt som listar alla hyresvärdar i Sverige med kontaktuppgifter. En välbesökt och bra sida som ger tydlig information. Hojjo tar även hand om frågor rörande andra marknader än bostäder. Bland annat Begravo.se som hjälper besökare att jämföra begravningsbyråernas offerter. 


Givetvis är det mycket arbete och många timmars svett som ligger bakom att hålla webbsidorna aktuella och uppdaterade. 


        – Det är klart att det är mycket jobb, säger Andreas. Det gäller att vara up-to-date både inom respektive marknad som inom IT. Men det här är både mitt arbete och min hobby. Det är min passion. 

Läs mer...

2019-09-19 13:45

Ekonomifokus
203036_01

Kvalitativa skönhetsbehandlingar för kvinnor och män

Artikel På Angela Nails & Beauty kan kunderna ta del av flera, olika sorters behandlingar. Här möts kunderna av en trevlig atmosfär, stort kunnande och serviceanda. – Vi är väldigt noggranna och duktiga på salongen...
203049_02

Plåtslagarfirma med personligt engagemang

Artikel I moderna lokaler och med kunnig personal utför Ljungby Byggplåt AB allt man kan tänka sig inom byggnadsplåtslageri. Med personlig känsla och kvalitet utför de allt från inplåtning av fönster och tak,...
  • Hojjo Sverige AB
  • Ytterbyvägen 5c
    442 30 Kungälv
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

naim 4

Superdesignern Naim Josefi

Skapar magi.

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine