EM_Bygg & snickeri Kristianstad_03

Växande snickeriföretag med många kunskaper

Bygg & Snickeri Kristianstad AB är en snickerifirma på frammarsch. Med en personlig känsla värnar de om sina kunder, där god kommunikation och tydlighet alltid står i fokus.

Trots sin unga ålder har Mathias Larsson lång erfarenhet av branschen, redan som femtonåring började han praktisera och jobba jämsides med studierna, då hans kusin drev en egen byggfirma.


- Skapandet är något jag brinner för, att kunna bygga upp någonting från ingenting eller att utföra en renovering som verkligen förändrar uttrycket. 


 Detta inspirerade Mathias till att starta eget. Nu har han drivit företaget Bygg & Snickeri Kristianstad AB under 3 års tid.
Bekväma helhetslösningar 

Företagets tjänster är breda, då de kan utföra allt ifrån renoveringar av gamla hus och torp till nyproduktioner av olika slag.


– Vi är väldigt breda och försöker också inrikta oss på de flesta specialiteter.


Mathias vurmar också lite extra för finsnickerier och tar gärna på sig sådana uppdrag. Idag består företagets uppdrag till stor del av att sköta fastigheter på ett stort gods.


– Jag har varit här under tio år, så jag känner väl till området och har byggt upp bra relationer med vd och ägare. På godset arbetar fyra olika företag idag, där Mathias företag står som huvudentreprenör.


Bygg & Snickeri erbjuder även helhetslösningar till sina kunder, då företaget tar huvudansvaret för ett projekt och sköter kontakten med alla hantverkare.

 Söker snickare att anställa 

Under hösten 2020 valde Mathias att anställa och planerna finns på att växa ytterligare.


– Idag har vi i stort sett fullt upp med att sköta godset, därför söker vi nu ytterligare snickare att anställa.


Inom företaget där Mathias och hans svåger idag jobbar råder en personlig känsla, något som han tycker är oerhört viktigt.


– Jag vill att det ska vara kul att komma till jobbet. Man ska trivas här och känna att man är viktigt för firman.


För Mathias är det oerhört viktigt att alltid vara noggrann och sätta kunden i fokus, en målbild han har haft ända sedan han startade företaget.


– Jag tycker att det är viktigt att möta kunderna, lyssna på deras önskemål men ändå kunna ge dem tips och råd. Vi skulle aldrig kunna lämna ifrån oss ett jobb som vi inte är nöjda med. En återkommande kund är det bästa betyget.
Samarbete med husleverantörer 

I alla uppdrag som Mathias och hans anställde utför, ser de till att involvera kunden.


– Vi är noga med att hela tiden informera kunden, både vad vi gör och om det sker någon förändring. Det är jätteviktigt eftersom de inte är insatta på samma sätt som vi är och det är något som vi fått mycket beröm för.


Inom några år ser Mathias att företaget vuxit på flera plan, både genom fler anställda och samarbeten.

Läs mer...

2021-06-08

EM_FP_entreprenad_03

Entreprenadtjänster med bredd i Markaryd

Artikel Med flexibla maskiner och lång erfarenhet kan FP Mark och Entreprenad förse sina kunder med såväl små som stora uppdrag inom mark och entreprenad. – Jag kan utföra det mesta och det finns nog inget inom...
EM_MD Karlsson Byggnads _01

Byggtjänster med bredd

Artikel När man ska anlita hantverkare är det viktigt att känna att företaget är seriöst och att man får förtroende för den man anlitar. MD Karlsson Byggnads AB som minst sagt har en lång erfarenhet av branschen...
  • BYGG & SNICKERI KRISTANSTAD AB
  • Tel | 0734-16 61 95
  • Adress | Yngsjövägen 436, 296 92 Yngsjö
EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

EM_peter-svensson_05

Peter Svenson fotograferar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine