Dela artikel

Bygger åtråvärda hus med mångsidig kompetens

Trots att Ecodooria är ett nytt företag på den svenska marknaden har det redan många års erfarenhet av att bygga hus i andra europeiska länder. Dessutom erbjuder man alltifrån snickeri- och måleritjänster till betong- och markarbeten. Som både leverantör och byggherre marknadsför Ecodooria både kvalitetsprodukter och inredningstjänster.

Ecodooria är byggföretaget som startade i Sverige för bara ett år sedan. Trots det är personerna bakom långtifrån nybörjare på området.


– Vi har tidigare byggt drygt 200 hus och villor i bland annat Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Tjeckien, Frankrike och Ryssland, berättar Farhad Nabizada, en av ägarna.


Att beskriva Ecodoorias verksamhet på några få rader är ingen lätt uppgift. I företaget finns kompetens för allt inom husbygge, renovering och försäljning. De producerar och uppför arkitektritade villor av alla storlekar från ritning till nyckelfärdigt hem, levererar och installerar kök samt utför alla typer av renoveringar från snickeri och måleri till betong- och markarbeten.


Dessutom samarbetar man med flera leverantörer som erbjuder kvalitativa produkter, som parkett från Coswick, kakel från Keramin och möbler från Softform.


– När det gäller husbygge på helentreprenad inleds processen med att du kommer till oss med din tomt och dina önskemål på vilken sorts hus du vill ha. Vi visar dig vårt utbud och du väljer ett som bäst motsvarar dina förväntningar, säger Farhad.


När kunden valt hus vill den oftast göra specialanpassade ändringar som företagets arkitekter och ingenjörer sedan överför till husritningar, vilka därefter presenteras för kunden.


– Då får du också en offert med prisgaranti vilket betyder att kostnaden aldrig kommer att överstiga det pris som offerten anger, förklarar Farhad.


Utöver traditionella villor är Ecodooria specialiserade på små och miljövänliga hus.


– Våra trerumshus håller hög kvalitet till ett bra pris, går fort att bygga och är mycket bra för miljön, säger Farhad och berättar att efterfrågan på dessa ökar kraftigt.


Även Ecodooria som företag växer hela tiden och de många nöjda kunderna rekommenderar ofta företagets tjänster till vänner och bekanta.


– Jag tror att det beror på att vi erbjuder helhetslösningar utförda med stor hantverksskicklighet. Kunden behöver inte tänka på någonting utan kan fortsätta leva sitt vanliga liv, säger Wahid Nabizada, också ägare.


– Ja, och vår raka och tydliga kommunikation. Vi får ofta höra att kunderna känner sig trygga i våra händer, fyller Farhad i.


Företaget är återförsäljare för utvalda kvalitetsprodukter. Kakel och kök från Italien och kanadensisk parkett bland annat.


– Parketten har livstidsgaranti och är så levande och vackert som den vackraste konst, säger Farhad.


Det råder inget tvivel om att kvalitet och kundnöjdhet är honnörsord för Ecodooria.

2016-04-25