201081 PK1201081 PK2201081 PK3201081 PK4

De vill göra skönhetsbranschen säkrare

Pura Kliniken har lång erfarenhet av kosmetiska behandlingar och här lägger de stor vikt vid att kunderna ska få en estetiskt bra behandling, samtidigt som de känner sig trygga med utföraren. – Vi lägger stort fokus på säkerhetsaspekten av behandlingen och vill alltid med minsta möjliga medel uppnå ett naturligt resultat som kunden är nöjd med, säger Daniel.

På Pura Kliniken i Sundbyberg har de över tio års erfarenhet av kosmetiska behandlingar och här är det naturliga resultatet viktigast, att framhäva dragen snarare än att förändra. De har lyckats kombinera en härlig och välkomnande miljö samtidigt som de lägger stor vikt vid den medicinska tryggheten, då alla på kliniken är utbildade och legitimerade. 


Mino Purasell som är utbildad sjuksköterska startade kliniken för tio år sedan, då hon kom i kontakt med branschen via en vän.


      – Jag utbildade mig och började med några behandlingar. Företaget växte snabbt och jag fick många nöjda kunder.

Daniel, som är Minos son kom in företaget lite senare och idag driver de företaget tillsammans. Han är både utbildad tandläkare och håller just nu på att utbilda sig till läkare.


På kliniken utför de allt från botox och fillers till trådlyft och kemisk peeling. Mino och Daniel har under åren utforskat vilka behandlingar de tycker är bäst.


      – Vi har provat på många olika behandlingar och de vi tycker ger bäst resultat håller vi oss till. Som utförare känner man ett ansvar för patienterna. Det är en ganska outforskad bransch på många sätt och det gäller att man är påläst och håller sig uppdaterad. Man måste kunna mycket om komplikationer och vilka behandlingar som kompletterar varandra bra, säger Daniel.


Till kliniken kommer mestadels kvinnor med även allt fler män söker sig hit.


      – Alla typer av människor kommer hit. Den yngre målgruppen väljer oftast att behandla läppassymetri medans den äldre målgruppen vill  motverka åldrandeprocessen. Män brukar oftast vilja framhäva käklinjer eller botoxbehandla huvudvärk, säger Mino.


Både Mino och Daniel menar att det finns många oseriösa aktörer inom branschen och att de vill vara med och motverka det.


      – Som patient ska man alltid välja en utförare som är utbildad och legitimerad. Under en medicinsk utbildning lär man sig mycket och får ett nytt säkerhetstänk. Även om man känner till komplikationer är det svårt att få med det rätta tänket och hålla sig uppdaterad om man inte är utbildad. När man utför en behandling ska man alltid vara försiktig och använda sig av den minst riskfyllda metoden, säger Daniel.


I Minos och Daniels framtidsplaner är att de ska växa och kunna ha fler anställda än de tre som jobbar på kliniken idag.


      – Vi vill vara en större aktör inom branschen så att vi kan vara med och påverka den. Även att  branschen ska bli tagen på allvar och det krävs fler aktörer som har rätt säkerhetstänk, utbildning, legitimation och sätter en ny standard för hur det ska se ut, säger Daniel.

Läs mer...

2020-02-10 09:15

Hemsida
204050_01

Golvbutik som sticker ut

Artikel Nya, fina golv kan ge hem, kontor och offentliga miljöer helt nya uttryck. Med rätt golv på rätt plats och med rätt kvalitet kan man dessutom skapa en miljö som blir hållbar i många år framöver. Handlagolv.se...
204066_collage1

VVS-företag med helhetslösningar

Artikel När det är dags att bygga ut, bygga nytt eller renovera är det ofta mycket att tänka på och ibland också många olika hantverkare som ska anlitas. Att få det att gå ihop tidsmässigt och förutse vilka hantverkare...
  • Pura Kliniken
  • 073-933 57 90
  • Fredsgatan 31, 172 33 Sundbyberg
Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

naim 4

Superdesignern Naim Josefi

Skapar magi.

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine