201024 PL1201024 PL2201024 PL3

För alla festliga tillfällen

Babyshower, kickoff eller nyårsfest, oavsett vilket tillfälle det än är går det att hitta massor av härliga festdetaljer på Partyland i Liljeholmen. Här kan man också få hjälp med personliga artiklar inför den stundade tillställningen.

Partyland i Liljeholmens Galleria i Stockholm rymmer runt sextusen artiklar. Här finns allt man kan tänka sig för att förgylla en högtid, dekorera inför födelsedagskalaset eller göra en inspirerande dukning för ett speciellt tillfälle. Butiken som både känns spännande och inbjudande byter ofta ut sitt sortiment och ligger alltid rätt i tiden då de följer årstider och högtider. 

 

Partyland är en franchisekedja som funnits sedan 1984 i Sverige och i mitten av oktober startade Melanie och Liselott sin butik i Liljeholmen. Melanie som har varit både butiksbiträde och butikschef på andra Partylandbutiker i Stockholm fick tillsammans med Liselott en idé om att starta och driva en egen butik. 

 

      – Jag brinner verkligen för det här och jag berättade för min chef att jag var intresserad av att starta en egen butik. När min chef fick erbjudande från centrumledningen i Liljeholmen om att starta den här butiken gav han erbjudandet till oss. Det gick väldigt snabbt! Och nu har vi haft öppet några veckor och det har gått över förväntan. Det är många som har hittat hit och vi trivs jättebra här i gallerian, säger Melanie. 

 

I och med butikens stora sortiment är det lätt att hitta något för festen eller tillställningen. Till butiken kommer många privatpersoner men även en del företagskunder. Liselott och Melanie erbjuder även utkörning till olika fester och event. 

 

      – Det är alltid någon fest, högtid eller någon man känner som fyller år. Ska man inte ha något just för tillfället kan man alltid komma in och se vad vi har, säger Liselott. 

 

I butiken kan man få många idéer och hitta mycket inspiration. Här spelar det ingen roll om man är en kund som söker något specifikt eller bara vill söka inspiration. I och med deras stora sortiment går det lätt att hitta passande produkter. Butiken är fint dekorerad för att ge kunderna inspiration inför många olika festtillställningar och högtider. 

 

      – Det är inte samma sak att beställa från nätet, här kan kunderna få idéer. Dessutom har vi heliumballonger, som är en färskvara. Vi blåser upp dem åt kunderna i butiken och då håller de sig fina länge, säger Melanie. 

 

Melanie har utbildat sig till certifierad ballongkonstnär och kan därmed göra skräddarsydda produkter, som ballongpelare och olika typer av ballonguppsättningar. Vi vill att alla som jobbar i butiken ska gå den här utbildningen. Här krävs det också att man är kreativ över lag.

 

För att få en fin fest med rätt detaljer tycker Melanie att det är trevligt att låta allt ha en röd tråd. Allt ska höra samman, använd gärna mycket färg och välj det som passar för temat. Även mycket girlanger, guld, glitter och silver brukar vara populärt när det är stora fester. 

 

      – Heliumballonger har blivit en riktig storsäljare, där försäljningen fullkomligt exploderat. Man kan också beställa ballonger med en personlig text eller en symbol. Det har blivit jättepopulärt till födelsedagar, högtider och babyshower, säger Melanie.

Läs mer...

2019-12-05 12:45

Hemsida
201079 FP4

Flexibel säkerhetskonstruktion

Artikel Crowbar Security Solutions tillverkar säkerhetslösningen FerraPod, en gallerkonstruktion som möter marknadens krav på fysiskt skalskydd, oavsett om det rör sig om att skydda värdefulla föremål eller verksamheter...
201011 DJVC1

Digital Transformation med mjuka värden

Artikel DJV Consulting AB i Stockholm erbjuder konsulttjänster inom IT och verksamhetsutveckling och hjälper företag som vill växa, med människan i fokus. – Min drivkraft bottnar i att utveckla människor och...
  • Partyland Liljeholmen
  • 08-230 600
  • Liljeholmens Galleria
    Liljeholmstorget 3
    117 63 Stockholm
__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics. 

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine