EM_lansforsakringar_01

Trygga bostadsaffärer med ett helhetskoncept

På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Lidköping får kunderna inte bara ett gott bemötande av kunnig och engagerad personal. Här kan de också ta del av alla delar som finns inom koncernen, som bankkontor, jurist och försäkringsbolag, vilket ger kunden ett tryggt helhetskoncept.


Eva Wigholm som driver Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Lidköping har en lång erfarenhet av bank- och fastighetsbranschen.


– Under 25 år var jag anställd inom en bankverksamhet som också hade fastighetsförmedling, där jag de sista två åren jobbade med båda delarna. Jag tyckte att fastighetsbranschen var väldigt intressant och ville vidare, säger Eva.


När Eva såg att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sökte franchisetagare skickade hon in en ansökan tillsammans med en kollega. Strax därefter startade de ett eget aktiebolag och öppnade kontoret i Mariestad och även i Lidköping under 2016. Idag är det Eva och två mäklare som arbetar tillsammans.En av de största affärerna i livet

De bostäder som de förmedlar är alltifrån villor och lägenheter i stan eller på landet till mindre gårdar, tomter och sommarstugor.


Till största del säljer de lägenheter och villor, då människor köper och säljer dessa objekt i allt större utsträckning. Under det senaste året har det också blivit allt större intresse för hus på landet.


– I och med pandemin har allt fler hemester, vilket har gjort att intresset för dessa objekt har ökat, säger Julia som tillsammans med Linn som jobbar som mäklare på företaget.


Just hus är något som är en favorit hos Julia, då det innebär en längre process där man jobbar nära både köpare och säljare.


– Lägenheter går ganska fort, vilket gör att man inte får samma kontakt med säljare och köpare. Ett hus omfattar fler frågor och tar oftast lite längre tid, säger Julia.


Deras kunder består av människor i alla åldrar och det gör att de får träffa många olika slags människor i olika skeenden i livet, vilket också är en stor drivkraft för dem.


– Det finns ingen dag som är den andra lik. Man träffar så många olika människor och för de flesta är det en av de största affärerna de gör i livet, oavsett om man köper en mindre lägenhet eller en stor gård. Det känns därför väldigt bra att få det förtroendet, menar Linn.

Helhetskoncept som förenklar och ger trygghet

Företagets vision är att alltid erbjuda sina kunder en trygg affär, oavsett objekt eller om det handlar om att köpa eller sälja. Här kan de också erbjuda sina kunder ett helhetskoncept, vilket både förenklar och skapar större trygghet.


– På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. Vi erbjuder kunden en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet, säger Eva.


Det är inte ovanligt att kunderna som en gång anlitat dem kommer tillbaka.


– Vi har många återkommande kunder eller familjemedlemmar till de som varit kunder tidigare. Det är en liten stad och när nöjda kunder pratar blir det ringar på vattnet, säger Julia.


Eva och hennes anställda brinner för mötet med människor och att alltid genomföra en trygg affär.


– Vi står för trygga bostadsaffärer, är lokala och engagerade i människor och vill hjälpa dem i sina bostadsbyten, avslutar Eva.

Läs mer...

2021-05-18

EM_alltibygg_07

Byggfirma som kan sköta hela byggprocessen

Artikel Hos Allt i 1 Bygg Huskvarna AB får kunderna en bekväm lösning för sitt byggprojekt. Här får de hjälp med alltifrån bygglovshandlingar och ritningar till uppförande med totalentreprenad.
EM_Mjd Renovera04

Specialister på totalrenoveringar

Artikel Med stor kunskap och med kunden i fokus utför Renovera Byggservice i Uppsala renoveringsuppdrag åt försäkringsbolag och privatpersoner. Här utför de varje uppdrag med stor noggrannhet och kvalitet.
  • LÄNSFÖRSÄKRINGAR
    FASTIGHETSFÖRMEDLING LIDKÖPING
  • Tel: 0510-540 540
  • Adress: Källaregatan 2B, 531 30 Lidköping
EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine