154006 MyC0154006 MyC

En bransch på frammarsch

Med flera decenniers erfarenhet i redovisningsbranschen erbjuder Kristina Osmund med sitt företag MyController alla sorters redovisningstjänster för kunder som främst verkar inom tjänstesektorn, konsultbranschen och e-handeln. I takt med företagets framgångar söker hon nu fler driftiga redovisningskonsulter för att kunna tillgodose ett växande behov av kvalitativa redovisningstjänster.

Kristina Osmund, verkställande direktör för MyController, trivs med sin profession som auktoriserad redovisningskonsult och rekommenderar fler att utbilda sig inom yrket.
   – Det är en bransch på frammarsch. Det är ett roligt och tacksamt arbete där främsta uppgiften handlar om att hjälpa företag genom att organisera och strukturera deras ekonomiska processer så att de blir så kostnadseffektiva som möjligt, säger Kristina.

Hon grundade sitt företag MyController i mars år 2006, men har varit egen företagare i redovisningsbranschen sedan år 1987. I dag har hon 17 anställda redovisningskonsulter och ekonomer. Företagets framgångar gör att Kristina hela tiden letar efter nya duktiga medarbetare.
   – Vi är ett expansivt och modernt företag med full koll på de senaste lösningarna i branschen. Vår övergripande ambition är att med stor omsorg om varje kund hela tiden ligga i framkant, berättar en sprudlande Kristina som gärna vill slå hål på myten om bokföring och redovisning som grått och trist.
   – Har man goda yrkeskunskaper, social kompetens och gillar fart och fläkt ska man arbeta hos oss, säger hon.

MyController har specialiserat sig mot mindre ägarledda företag inom tjänstesektorn och konsultbranschen, men även e-handelsföretag, detaljhandel och forskningsföretag.
Man hanterar alla sorters bolagsformer och erbjuder ett rikt utbud av redovisnings- och bokföringstjänster.
   – Vi hanterar bolagsbildningar, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, löner, projektredovisningar, skattekalkyler med mera, samt hjälper företag med skatteplanering och organiserar rutiner för en effektivare hantering, berättar Kristina, när hon ombeds ge exempel på några av det mångfald av tjänster som MyController erbjuder.
   – Det blir en hel del ekonomisk rådgivning också.

Ett företag som vänder sig till MyController garanteras ett personligt bemötande där förtroende, leverans, engagemang och rimlighet är centrala ledord.
   – Våra kunder ger oss ett stort förtroende och vår främsta uppgift är att förvalta detta förtroende och leverera största möjliga kundnytta, sammanfattar Kristina Osmund MyControllers väl inarbetade värdegrund.

Läs mer...

2015-06-01 18:15

203036_01

Kvalitativa skönhetsbehandlingar för kvinnor och män

Artikel På Angela Nails & Beauty kan kunderna ta del av flera, olika sorters behandlingar. Här möts kunderna av en trevlig atmosfär, stort kunnande och serviceanda. – Vi är väldigt noggranna och duktiga på salongen...
203048_01

Här bevaras byggnadskonsten

Artikel Att bevara den gamla byggnadsstilen är värdefullt i många hus och för de som vill renovera eller inreda i tidstypisk stil måste också hitta rätt produkter. Hos Nacka Byggnadsvård hittar man det allra...
  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  Cecilia5

  Cecilias Hed Malmström

  Sveriges första kvinna på sydpolen.

  Peter_webb3

  Peter Svenson

  Fotograferar världens kändisar

  Arkiv