201086 NPS1201086 NPS2

Enkelt sätt att få all näring för en balanserad hälsa

Att få i sig rätt näring är viktigt för att behålla hälsan och skapa balans i kroppen. Ibland räcker det inte med att ”bara” äta rätt utan man kan behöva ge kroppen lite hjälp på traven. Med ”Näring på sked” kan man genom högvärdig näring skapa balans i kroppen. Susanne Olsson har jobbat med konceptet under två år och fick genom egen erfarenhet vetskap om hur betydelsefullt det är att få i sig rätt och tillräcklig näring. – På det här sättet tar man upp högvärdig näring snabbt och det är något som vi verkligen behöver, säger Susanne.

”Näring på sked” fick sin start i Ungern för femton år sedan och har idag spridit sig till ett 40-tal länder och finns på flera orter i Sverige. 


För tre år sedan började Susanne Olsson i Trosa med denna näring och det hjälpte henne så pass mycket att hon startade ”Susanne Olsson Näring” året därpå. Idag föreläser hon för människor om hur dem enkelt kan äta högvärdig näring. Susanne själv har varit långtidssjuk och mycket känslig för en mängd olika livsmedel, krämer, bekämpningsmedel, dofter och så vidare.


      – Sedan jag var barn har jag fått antibiotika och andra läkemedel på grund av olika besvärliga tillstånd som jag haft från och till under min uppväxt, men jag fick aldrig något som byggde upp mina näringsdepåer. För mig var ”Näring på sked” starten på min förbättring. Det var då näringen började fyllas på i min kropp och energin kom tillbaka.


Susanne berättar att det är ett otroligt enkelt sätt att få i sig det kroppen behöver varje dag, utan att det innebär någon förändring i vardagen.


      – Med ”näring på sked” ryms lösningen bokstavligt talat just på en 6 grams sked och den koncentrerade gelen som man förtär innehåller den näring som motsvarar mängden av 1,5 kilo  solmognade, kallpressade frukter, bär och grönsaker.


Även om metoden och sättet att inta näringen är helt unik, rekommenderar Susanne att man ska kontakta någon kunnig terapeut för att få förståelse för bästa start.


      – Det handlar inte om att plocka en burk från hyllan och börja äta. Varje individ är unik och utifrån dennes behov bestämmer man vilken sorts näringsgelé man kan starta med.


”Näring på sked” fungerar som tillägg till din mat och intas varje dag. Näringen kommer från olika sorters solmogna och kallpressade frukter, grönsaker och bär som handplockas i Italien, Ungern, Tyskland och Frankrike. 


Därefter fraktas de till fabriken i Ungern där de rensas från skal, kärnor och frön och separeras för att bli slutprodukter.


      – Varje produkt är framställd med extrem noggrannhet och det forskas på dem i flera år innan de släpps på marknaden. Alla råvaror undersöks regelbundet via europeiska ackrediterade laboratorier och är fria från både konserveringsmedel, tungmetaller och bekämpningsmedel.


Susanne förklarar att det finns en stor skillnad på den koncentrerade gelen och färska frukter och grönsaker som finns i våra matbutiker.


      – En frukt utvecklar som mest med näring de sista tio dagarna av sin mognad, en solmogen frukt är därför svårt att få tillgång till i Sverige, den skulle hinna mögla innan den kom fram.


Det finns flera olika sorters näringsgelé, med olika blandningar i synergieffekt, där dess ingredienser tillgodoser olika behov i kroppen. Har man till exempel problem med mage eller tarm finns en näringsgelé med koncentrat från i huvudsak grönsaker, som är rik på de ämnen som är väldigt stärkande för dessa områden.


Susanne berättar att det är lätt att tro att vi äter näringsrik mat till vardags.


      – Olika tillstånd i våra kroppar kan göra det svårt att ta upp näring från vår mat som dessutom är mindre näringsrik idag. Därför är ”Näring på sked” som lätt tas upp i kroppen viktigare än någonsin, avslutar Susanne.


Läs mer...

2020-02-28

Hemsida
EM_cfd_01

Handel med CFD ökar – detta behöver du känna till

Artikel ”Contract for Difference”, mer allmänt känt som CFD, har funnits i årtionden, men intresset har verkligen ökat under de senaste åren. De finansiella instrumenten har blivit allt lättare handla och den...
EM_kom in cafe_01

Café med spännande smaker

Artikel Hos Kom in Café i Getinge kan gästerna smaka bakverk utöver det vanliga. Här kan de njuta av tårtor, kakor och bakelser som bakas från grunden med lokalproducerade råvaror och många naturliga smaker.
  • Susanne Olsson / Näringpåsked
  • 070 477 27 62
  • Trosa
EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine