156020 TA

It-anpassar din arbetsplats

Hos Topadvize finns både den kompetens och erfarenhet som krävs för att skapa användarvänliga och anpassade it-system åt företag. Björn Norberg som driver företaget kan också se till att kunderna snabbt kommer in i arbetet med de nya verktygen.

Björn Norberg har en bred bakgrund inom it och telekom och har bland annat arbetat tio år på TDC – som är specialiserade på kommunikationslösningar till företag. I hans egna företag Topadvize ligger fokus nu uteslutande på it som innefattar både projektledning, interim management och kompetensutveckling.
   – Just nu arbetar jag mest med projektledning och driver flera it-infrastrukturprojekt åt Trafikverket. Ett exempel under förra året var att förbereda hela Trafikverket för övergången till Windows 8.1 på klientsidan, säger Björn Norberg.

Björn Norberg har lång erfarenhet av att driva, organisera och utveckla organisationer utefter deras specifika behov och krav.

Interim management är ytterligare en del i tjänsteutbudet. Behovet kan uppstå under exempelvis en rekryteringsfas, omorganisation, sammanslagning eller liknande.

Kompetensutveckling genom mentorskapsprogram utgör tillsammans med de andra delarna ovan stommen i Topadvize erbjudande.
   – Oavsett vilka förändringar företaget har bestämt sig för att göra är det viktigt att man når målet, menar Björn Norberg som själv arbetat som ledare och chef, goda erfarenheter som han självklart tar med sig i de olika uppdragen.

Att planera, ha koll på ekonomin och att kunna sätta sig in i olika yrkesrollers situationer är avgörande faktorer för att lyckas.

Det som skiljer Topadvize från andra konsultföretag är att Björn Norberg besitter, förutom självklarheter som ledarskapserfarenhet, kunskap om olika metoder samt ekonomisk kompetens, en mycket god kännedom om människor och förmågan att förstå just deras förutsättningar för det aktuella uppdraget under den aktuella tiden.
   – Men det är förstås mycket viktigt att oavsett mål ha roligt på vägen dit, säger han.

Läs mer...

2015-10-19

EM_1

Försvarare i Malmö – möt Advokaterna Fernvall Möller

Artikel Det finns en generell bild om att den som är misstänkt alltid är skyldig, vilket verkligen inte är fallet. Vem som helst kan bli misstänkt för ett brott. Många brottsmisstänkta lever i en utsatt situation...
EM_juridium_01

Juridium hjälper er till rätt jurist eller advokat

Artikel 2017 gick konsumentverket ut med en stor rapport, om att den juridiska marknaden är en av de mest ålderdomliga marknaderna med en komplex struktur som försvårar det för konsumenten. Branschen behövde digitaliseras...
EM_magister-nordstrom_02

Rickard Nordström

Läraren som omfamnar sociala medier.

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

EM_carolina-gynning_01

Carolina Gynning

Under ytan av en passionerad och strukturerad entreprenör.

Arkiv