LaserCenter – det senaste inom avancerad estetisk hudvård

Med över 12 000 stamkunder och 100 000-tals genomförda behandlingar sedan 2004 erbjuder LaserCenter i Stockholm det allra senaste inom avancerad estetisk hudvård, med botox och fillers som de överlägset mest populära behandlingarna. Som ledande aktör inom injektionsbehandlingar står ägare och grundare av LaserCenter – leg. specialistläkare Dr. Jean Hadad med ett mycket gott öga för estetik.

    – När man arbetar med injektionsbehandlingar, så som fillers och botox, handlar det förutom det estetiska minst lika mycket om kundens säkerhet.
”Hos oss är du alltid trygg” är ett av våra viktigaste motton på LaserCenter. Något man tycker borde vara självklart, men som tyvärr är långt ifrån självklart i skönhetsbranschen idag, säger Dr. Jean.
    – Tyvärr finns inte den regleringen som bör finnas för t.ex. botox och fillers vilket betyder att i princip vem som helst får utföra dessa behandlingar. Detta leder många gånger till otillfredsställande resultat samt tyvärr ibland till komplikationer och lidande för kunden. När det kommer till denna typ av behandlingar kan det stå en dyrt att chansa med vem man går till.

    På LaserCenter är konsultationer alltid kostnadsfria och även återbesök med Kvalitets-/ behandlingsgaranti för injektionsbehandlingar.
    – Vi ger aldrig rekommendationer om vi inte kommer kunna uppfylla förväntningarna. Just därför har vi många kunder som har gått här sedan vi öppnade för 16 år sedan och som fortsätter komma till oss.

    I väntrummet på LaserCenter råder en familjär stämning. Det märks att de långsiktiga relationerna är viktiga, samtidigt som det hela tiden hittar hit nya kunder både från Stockholm och längre bort ifrån. Dr. Jean berättar;
    – Många nya kunder säger att de hittat till oss tack vare bra omdömen de läst på nätet, vilket är väldigt roligt. Varje nöjd kund tar i regel även med sig någon de känner någon gång och på så sätt har vi vuxit till att bli en av Stockholms största kliniker när det kommer till botox och fillers.
    – Vi vill inte göra om någon, utan vill bara att man ska känna sig som sitt bästa jag. Känner man sig nöjd med sig själv mår man bättre och utstrålar även skönhet på det vackraste sättet.Läs mer...

2020-07-23

EM_hundarnas hus_03

Hunddagis i trygg miljö

Artikel På Hundarnas Hus får hundarna vistas i en lugn miljö, samtidigt som de tas om hand av personal med mycket kunskap. Här finns förutom hunddagiset även en butik med foder och tillbehör, hundtrimning och...
enterprisemagazine.se - concito.se - 18-06-2021

Intresserad av att hitta nya kunder?

Artikel
EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

EM_peter-svensson_05

Peter Svenson fotograferar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

Arkiv