153050-TantRaffa1153050-TantRaffa2

Tibetansk Faceliftmassage

På Södermalm i Stockholm ligger hudvårdssalongen Tant Raffa där naturliga behandlingar, främst genom Tibetansk Faceliftmassage, ger synliga resultat och ett ökat välbefinnande. På salongen erbjuds även vanliga ansiktsbehandlingar, vaxningar och frans- och brynfärg. Man kan också utbilda sig i Tibetansk Faceliftmassage och lära sig att vaxa ben.

Sedan 1983 har Liane Åberg arbetat som hudterapeut. Hon skaffade sig snabbt en egen lokal under namnet Tant Raffa och har sedan dess fokuserat på behandlingar som är naturliga och avslappnande. I dag huserar salongen i lugna och fina lokaler på Eriksdalsgatan 21 i Stockholm, där man genast känner sig bekväm i den hemtrevliga miljön.


– För mig är det viktigt att man ska känna sig som hemma när man kommer på behandling, en stunds total avkoppling. Jag jobbar ensam med en kund i taget och utan några störande telefoner eller påträngande musik, berättar Liane Åsberg.

Den Tibetanska Faceliftmassagen är hennes favoritbehandling. Hon lärde sig den för drygt femton år sedan och har vidareutvecklat den till sig egen, och utbildar i dag även andra terapeuter i yrket. Behandlingen går ut på att genom massage djupbearbeta musklerna i ansikte, hårbotten, nacke, hals och axlar. Detta frigör spänningar och ger lyster och spänst till huden och ett välbefinnande för hela kroppen.


– Behandlingen blir som en vitamininjektion för huden och minskar stressnivån, vilket även ger ett positivt resultat för utseendet. Mina kunder som kommer hit regelbundet är jättefina.


Under de senaste två åren har Liane Åsberg medverkat på Allt om Hälsa-mässan, med Tibetansk Faceliftmassage. Intresset är stort och ökar för varje år.
– Det här är alternativet till allt som är konstgjort, ett hantverk som alla borde prova på, avslutar hon.

Läs mer...

2015-04-15 14:00

201037 NRSE1

Hållbart är inte dyrare!

Artikel Det finns mängder av sätt för ett företag att minska sin klimatpåverkan. I allt ifrån val av kaffesort, fruktleverantör och kontorsmaterial, till städföretag och tryckeri. De flesta vill ha en så liten...
201045 LB1

Lyxiga ballonger för alla tillfällen

Artikel Luxballons Sthlm utformar personliga och lyxiga ballonger, där både innehåll och utseende kan varieras till såväl företagsfesten, babyshowern, dop, frieri, julklapp, födelsedagspresenter eller ett annorlunda...
  Cecilia5

  Cecilias Hed Malmström

  Sveriges första kvinna på sydpolen.

  _webb_BI1

  Caia cosmetics

  Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics. 

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  Arkiv