185027 QDL1

Boosta din naturliga skönhet

Ansiktsbehandlingar handlar väldigt ofta om att ta hand om hudåkommor, återhämta huden från påfrestningar och lyfta fram den skönhet du redan har.

En lång sommar med sol, vatten och vind gör underverk för själen men kan fresta på lite extra på huden. Inom ansiktsbehandlingar idag handlar det oftast om att hjälpa hudens egna funktioner att behålla spänst, elasticitet, volym och lyster. Det finns också behandlingar som stimulerar föryngring av huden. 


– Vi erbjuder estetiska icke-kirurgiska behandlingar, berättar Katrin Barjakob, på Cliniq de Lux. Det är optimala behandlingar för bästa resultat och vi erbjuder bara behandlingar som vi vet fungerar och som vi tror på. 


Katrin startade Cliniq de Lux i Södertälje för fem år sedan. Idag driver hon kliniken vidare i Huddinge där det fanns utrymme att utöka verksamheten till det format som Katrin önskar.  Klinikerna erbjuder hudföryngring, microneedling, fillers, PRP/Varmpyrbehandlning, rynkborttagning/botox, hud- och hårbehandlingar, hårborttagning, tandblekning och fettfrysning. 


– Vi har ett brett utbud av behandlingar och riktar oss till både män och kvinnor i olika stadier i livet.  Vi har samarbete med en läkare där det behövs och är noga med att följa upp våra kunder. Jag ser att de flesta av mina kunder är ute efter ett naturligt resultat där det handlar om att justera eller göra små förbättringar. 


Inför varje behandling görs en behovsanalys och sedan presenteras den eller de behandlingar som passar respektive kund. 


– Det är ett samarbete med kunden där vi hittar optimala lösningar på de problem som kunden har. Liknande problem kan behöva olika lösningar beroende på vem jag har framför mig och vi vill att varje kund ska lämna kliniken med ett leende på läpparna. Det är också viktigt för oss att finnas tillgängliga även efter behandlingarna ifall våra kunder har frågor eller funderingar. 


Katrin har erfarenhet av att jobba inom vården. Efter många års arbetslivserfarenhet inom vårdyrket valde hon att starta egen verksamhet för att få fortsätta jobba med sin egen personliga övertygelse i något hon tror på samt få ge av sitt engagemang och sin kunskap i en bransch där hon känner att hon kan hjälpa människor och få ta del av människors berättelser samt bygga långvariga relationer. Hon menar att det är ett stort ansvar att jobba med människor och deras önskemål och förväntningar. Det är viktigt att kunden känner sig trygg och bekväm. 


 – Vi som arbetar här på Cliniq de Lux vi gör det hundra procent helhjärtat! 

Läs mer...

2018-09-10 16:00

192016 BR1

Roten till något bättre

Artikel Sofo-borna har varmt välkomnat en ny matglad och schysst matbutik. Likt föregångaren spinner de vidare på en egen stark identitet. En butik som vill verka för det klimatsmarta och inspirera till en hållbarare...
42826101832_84c596947e_o

Det svenska spelundret

Artikel Sverige är med i toppen bland de nationer som utvecklar flest, och bäst, dataspel. Den svenska spelsektorn är ständigt växande och den årliga tillväxttakten har sedan 2006 legat på 35 procent. Förutom...

Faktaruta

  • Cliniq Dé Lux
  • Epost
  • Hemsida
  • Instagram
  • Adress:
    Patron pehrs väg 6
    141 35 Huddinge
  • Telefon: 073 617 56 32
____Sandra4_SV

Sandra vann kampen mot cancern

Nu vill hon stötta andra

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

Marre1_webb

Mästerfrisören Marre

Har aldrig en dålig dag

Arkiv