192005 DIAMOND1192005 DIAMOND5192005 DIAMOND3192005 DIAMOND4

Diamond Cars - passion och ärlighet

En fabriksny bil tappar dramatiskt i värde redan efter första körda milen. Många önskar köpa en begagnad bil av just den anledningen. Andra önskar köpa en begagnad bil för att det är vad deras budget tillåter.

       Det finns flera anledningar till att välja att köpa en begagnad bil. Som köpare önskar du göra en trygg, säker och bra affär, men en begagnad bil har just det i bagaget – den är begagnad, och det är inte alltid det lättaste att veta bilens historik. Öka tryggheten i affären genom att vända dig till en bilhandlare som ger garanti och kan uppvisa dokumentation. 

       – Vi säljer bilar till alla. I alla typer av prisklasser, säger Milad Hanna på Diamond Cars i Alvesta, med god dokumentation och garanti. Vi har kunder som kontaktar oss från hela Sverige och även från utlandet. 

       Diamond Cars köper, säljer, byter och förmedlar bilar, husbilar och husvagnar i alla olika prisklasser. Ett litet gediget bilföretag med ett hjärta som klappar för fordon. 

       – Bilar är min passion. Jag är född i en ambulansbil, skrattar Milad. Det kanske är därifrån min kärlek till bilar kommer. Jag lever och andas bilar dygnet runt och har även tävlat i bilsport. Jag var pizzabagare från början. Idag säljer jag bilar – med tomatsås på tröjan. Milad ler. 

       Han pratar engagerat och starkt om familjeföretaget. Kunskapen och erfarenheten av att handha och handla med bilar är stor. Ledorden är kundfokus, personlig kontakt, hög etik och moral, ärlighet, noggrannhet och flexibilitet. Varje kundbesök sker i form av en tidsbokning då Milad önskar ge kunden den tid som behövs för att kunna genomföra en stressfri affär för såväl kunden som för honom själv. 

       – Att köpa bil är för de allra flesta en väldigt stor investering och vi vill säkra att den sker på ett sätt så att våra kunder känner sig trygga och nöjda med sitt köp. Vi gör en behovsanalys och går igenom de ekonomiska förutsättningarna som finns och sedan tittar vi på någon eller några av de bilar vi har inne som bör passa. 


192005 DIAMOND2


       Milad poängterar hur viktigt det är för Diamond Cars att göra transparenta och ärliga affärer. 

Den information som finns om bilens historik är den information som ges till kunden. 

       – Vi erbjuder garanti på försäljningen, alltid tre månader från inköpsdatum. Därefter kan man köpa till en garanti på två år. 

       Begagnatmarknaden är tuff i bilbranschen. Det är viktigt att vårda det goda ryktet. 

       – Passion och ärlighet tror jag stenhårt på, för att stå sig i konkurrensen. Jag vill mena att jag har så bra kontakt med mina kunder, av vilka flera är återkommande, att vi till och med brukar ta en lunch tillsammans efter avslutad affär. 

       Idag finns det 85 stycken väl genomgångna och välpolerade bilar hos Diamond Cars. Alltifrån tiotusenkronors-klassen till exklusiva sportbilar. 

       – Jag minns när jag som liten drömde om en Audi S5, berättar Milad. Jag jobbade sju dagar i veckan, 13 timmar om dagen, tills den dag jag hade råd att köpa mig en Audi S5. 

Det är i samma andra som Milad driver sitt företag. Hårt och dedicerat arbete. 

       – Jag är ingen säljare i egentlig mening, jag är en pizzabagare som brinner för bilar, skrattar Milad. Det här är min passion. Det är hela mitt liv! Jag är pedant när det kommer till våra bilar. Jag polerar till och med bilarna för hand innan kunderna kommer.

Läs mer...

2019-02-12 11:45

193005HS11

Upplev autentisk 1700-tals slottsmiljö

Artikel Vilken weekend och vilket evenemang som helst lyfts av att förläggas i en romantisk slottsmiljö. Som lite extra krydda kanske du får besök av Husbyspökena på rummet.
193007 RBC2

Campa i huvudsta´n

Artikel Det finns härligare övernattningsalternativ för den som vill besöka Stockholm än att ta in på de plånbokstärande hotellen i City. Välj natur och stad på en och samma gång – välj Rösjöbadens Camping och Stugby.

  Faktaruta

  • Diamond Cars AB
  • Epost
  • Hemsida
  • Facebook
  • Adress:
   Allbogatan 51
   342 30 Alvesta
  • Telefon: 076–025 72 69
   _Bild 15

  Persisk Mat

  Följ med på vägen till det persiska köket

  Welcome Webb3

  Welcome App

  Digitaliserad integration

  _Jimmy1

  Jimmy Schönning

  Njutbart hemma!

  Arkiv