174053 LIB1

iBalans – för bättre hälsa

Lena Hallberg Holmér har satsat på något hon brinner för - att som ViktVäktar-coach hjälpa människor till en livsstilsförändring med bättre hälsa. Hennes företag iBalans hjälper dig att komma i form.

För att kunna arbeta som coach hos ViktVäktarna går man en intern utbildning och det är också ett krav att coachen själv varit ViktVäktare och blivit guldmedlem. Uppdraget handlar om att ge inspiration och motivation och att ständigt komma på nya sätt att peppa sina medlemmar.


– Jag håller nio möten varje vecka och det är nog vad man hinner som heltidscoach. På mötet väger man sig och får personlig coachning vid vågen. Varje vecka är det också ett tema vi går igenom. Det handlar om att som coach motivera, informera och inspirera, men också om att skapa tillfälle att träffa andra medlemmar och få stöd av dem. 


Basen för verksamheten ligger i Linköping, där Lena har fem möten varje vecka. För den som vill gå ner i vikt i Åtvidaberg eller Motala har hon grupper även där. Lena arbetar mycket med sociala medier där det utlyses tävlingar och publiceras inspirerande bilder på andra medlemmar som lyckats.


– Mina medlemmar är mina bästa reklampelare. När de lyckas sprider det sig och fler blir intresserade. Det kommer nya modedieter hela tiden men ViktVäktarna har ett koncept som håller i längden.


Det finns också ett eget koncept om man vill jobba med ViktVäktarna på en arbetsplats. Med ”Viktväktarna på Jobbet” kan en arbetsgivare erbjuda sina anställda att följa ViktVäktarnas program och Lena kommer då till företaget och har möten där.


– Jag brinner ju för det här eftersom jag vet att det fungerar. Jag satsar långsiktigt och vet hur man peppar medlemmar ur svackor och frestelser. Det är det som gör hela skillnaden!

Läs mer...

2017-09-05 16:30

183078 A2

Ökad självinsikt – nyckeln till bättre resultat

Artikel Klimatet hos många företag och organisationer är tufft idag. Det ställer höga krav på dig som ledare; du ska både hålla fokus på affären, ditt uppdrag och även orka samt klara av att leda andra. Genom...
183047 MKB2

En liten pärla till skönhetssalong i Handen

Artikel MK Beauty finns i Brandbergen, Haninge. En liten personlig salong som erbjuder massage, nagelvård och makeup – med stort hjärta!

Faktaruta

  • Linköping iBalans AB
  • E-post
  • Adress:
    Skolgatan 21
    582 35 Linköping
  • Telefon: 0702830422
__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv