174053 LIB1

iBalans – för bättre hälsa

Lena Hallberg Holmér har satsat på något hon brinner för - att som ViktVäktar-coach hjälpa människor till en livsstilsförändring med bättre hälsa. Hennes företag iBalans hjälper dig att komma i form.

För att kunna arbeta som coach hos ViktVäktarna går man en intern utbildning och det är också ett krav att coachen själv varit ViktVäktare och blivit guldmedlem. Uppdraget handlar om att ge inspiration och motivation och att ständigt komma på nya sätt att peppa sina medlemmar.


– Jag håller nio möten varje vecka och det är nog vad man hinner som heltidscoach. På mötet väger man sig och får personlig coachning vid vågen. Varje vecka är det också ett tema vi går igenom. Det handlar om att som coach motivera, informera och inspirera, men också om att skapa tillfälle att träffa andra medlemmar och få stöd av dem. 


Basen för verksamheten ligger i Linköping, där Lena har fem möten varje vecka. För den som vill gå ner i vikt i Åtvidaberg eller Motala har hon grupper även där. Lena arbetar mycket med sociala medier där det utlyses tävlingar och publiceras inspirerande bilder på andra medlemmar som lyckats.


– Mina medlemmar är mina bästa reklampelare. När de lyckas sprider det sig och fler blir intresserade. Det kommer nya modedieter hela tiden men ViktVäktarna har ett koncept som håller i längden.


Det finns också ett eget koncept om man vill jobba med ViktVäktarna på en arbetsplats. Med ”Viktväktarna på Jobbet” kan en arbetsgivare erbjuda sina anställda att följa ViktVäktarnas program och Lena kommer då till företaget och har möten där.


– Jag brinner ju för det här eftersom jag vet att det fungerar. Jag satsar långsiktigt och vet hur man peppar medlemmar ur svackor och frestelser. Det är det som gör hela skillnaden!

Läs mer...

2017-09-05 16:30

181035 BC1

Skräddarsydd finansiering

Artikel Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska söka lån till investeringar i sitt företag. Bridge Capital är finansbolaget som specialiserat sig på att koppla samman företag med rätt långivare och, framför...
181038 FL1

Locus har ungdomen i fokus

Artikel Locus är ett HVB-hem som drivs av Frälsningsarmén. Här har man ett systemteoretiskt synsätt, vilket innebär att man tar hänsyn till alla aspekter i ungdomarnas liv för att hjälpa dem.

Faktaruta

  • Linköping iBalans AB
  • E-post
  • Adress:
    Skolgatan 21
    582 35 Linköping
  • Telefon: 0702830422
 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

____Sandra4_SV

Sandra vann kampen mot cancern

Nu vill hon stötta andra

Arkiv