186047 GST1186047 GST3186047 GST4

Skräddarsydda stugor från Österlen

Drömmer du om en ny stuga, nytt fritidshus, bastu, garage, lekstuga eller kanske hönshus? Skräddarsy din stuga hos Göranssons Stugtillverkning. En liten stugtillverkare som matchar bästa pris med högsta kvalitet.

– Vi har utökat sortimentet rejält sedan starten, säger Peter Göransson. Men vi vägrar att tumma på kvaliteten. Vi arbetar kostnadseffektivt genom att köpa in stora partier kvalitetskontrollerat virke direkt från sågverket och flera av våra stugor serietillverkas i sektioner. 


Göranssons Stugtillverkning i Onslunda drivs idag av Peter och hans fru Susanne, den ovärderliga kompanjonen Patrik Persson samt Daniel (den glada snickaren), i ett samspelt team. Företaget producerar runt 300 stugor per år. 


– Utan Daniel skulle det bli kaos här. Det han inte kan om tillverkningen är inte värt att veta, säger Peter. Daniel har jobbat med oss i snart 20 år.


I sortimentet finns stugor för din villatomt, lantstället, strandtomten eller fjälltoppen. Du kan beställa ditt fritidshus, attefallshus, gästhus eller friggebod från Göranssons Stugtillverkning. Önskar du ett garage eller en smidig carport, förråd, bastustuga eller badhytt går det utmärkt, liksom för den som vill överraska barnen med en ny lekstuga eller hönsen med ett nytt hönshus. Även valstugor och försäljningsbodar går att beställa. Allt skräddarsytt utifrån kundens önskemål. Ytterligare en mycket stark konkurrensfördel för företaget på stugtillverkningsmarknaden. 


– Vi skräddarsyr helt utifrån våra kunders önskemål, säger Peter. Vi tillverkar alla våra produkter i trä av högsta kvalitet och eftersom vi alltid säljer direkt till kund finns det inga mellanhänder som ska ha betalt utan vi kan hålla mycket bra priser till konsument. 


186047 GST2


Produkterna levereras i form av färdigspikade sektioner och lättmonterade byggsatser vilket gör dem enkla att hämta själv med egen bil och släp. Behöver du hjälp med transport har Göranssons ett samarbete med en transportfirma som hjälper till att köra hem varorna till kund. 


Med varje byggsats följer en mycket överskådlig och tydlig monteringsanvisning. Det går dock att boka hjälp med såväl montering som målning och markarbete.


Personalen kan enkelt svara på de frågor som gäller storlek på bygget och bygglov och bollar gärna idéer om sovloft och wc, utformandet av det romantiska lusthuset eller den snygga funkisgäststugan på femton kvadratmeter.  


– Vi är alltid ärliga med våra kunder och levererar det kvalitetsjobb som vi lovat. Vi har byggt upp det här företaget via rekommendationer och nöjda kunder. Det har blivit som ringar på vattnet och det är så vi har vuxit som företag. Vi avser att fortsätta på den vägen. 

Läs mer...

2018-10-29 15:45

186053 DCW2

Snyggare bil och tryggare mil

Artikel Kör säkrare och ha trevligare på vägarna i en ren bil. Håll rosten borta genom regelbunden tvätt av bilen. Det ger ökad livslängd och ökat andrahandsvärde av ditt fordon samt en betydligt härligare känsla...
 

Hantverksrosteri

Artikel Grunden till ett riktigt gott kaffe ligger i kaffebönor som odlats med passion, kunskap och omsorg, för att sedan rostas, bryggas och drickas – med samma passion.

  Faktaruta

  __ProgrammeraMera2016KarinNygards2

  Digitalisera skolan

  Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

  naim 4

  Superdeisgnern Naim Josefi

  Skapar magi.

  Welcome Webb3

  Welcome App

  Digitaliserad integration

  Arkiv