191026 BM1191026 BM3

Vårt jobb är att göra det enkelt för kunden

Bygma i Borlänge strävar efter nöjda kunder genom att hitta den absolut smidigaste och bästa lösningen för varje unik kund.

       – Våra kunder kommer hit för att vi ger hög service, har dedikerad personal och ett sortiment som jag törs lova är mellansveriges största sortiment, säger Niclas Ericsson, platschef på Bygma i Borlänge. 

       Bygma Borlänge ligger i en lokal som varit byggvaruhus sedan slutet av 1800-talet. Lokalen togs över av Bygma för tre år sedan, och då fanns här en bygg- och diversehandel, berättar Niclas. 

       – Den handeln innehöll alltifrån bygg och industri till kök, sidenkuddar och doftljus. Bygmas sortiment består av byggmaterial, interiör och förbrukningsvaror till proffsbyggare och konsument. Doftljusen lämnar vi åt andra handlare, ler Niclas. 

       Bygma vänder sig till en kräsen publik som önskar virke och varor med bästa kvalitet från välkända leverantörer. Samtliga medarbetare har kunskap om sortimentet samt kan svara på frågor, ge expertråd och tips. 

       – Vi ser varje kund och varje affär som unik. Känner vi kunden kan vi dess historik, annars tar vi reda på detta, samt vad det är kunden behöver av oss i dagsläget. Hur kan vi göra det bästa för just den här kunden? Bästa möjliga handlar ofta om att hitta den bästa lösningen och inte alltid bara det bästa priset. Ett av våra viktigaste jobb är att göra det enkelt för kunden. 


191026 BM2


       Niclas menar att det gyllene läget och tillgängligheten redan finns på plats. De lägger väldigt mycket krut på de mjukare värdena i verksamheten. Att kunderna får den hjälp som de efterfrågar. 

       – Vi erbjuder flera tilläggstjänster som inte är så dyra men som förenklar din tillvaro, som exempelvis materialtransport, ritningshjälp och dokumentation över bygget. Det är vår konkurrensfördel tillsammans med läget, servicen och den höga kvaliteten på varorna. 

       Bygma har ett starkt miljötänk och jobbar med hållbarhet rakt igenom hela verksamheten: produktval, samarbete, relationer, miljösatsningar samt transporter och är som första svenska bygghandel medlem av Sweden Green Building Council. En organisation som verkar för att utveckla samt påverka miljö- och hållbarhetsarbetet i byggbranschen. 

Läs mer...

2018-12-21 11:00

192029 ÖTA1

Närproducerad hållbar inredning för alla.

Artikel En trivsam miljö ger ett ökat välmående. Vackra tapeter och tyger är en välgörande investering.
bild1

Gamification och vikten av digitalisering för företag

Artikel Gamification blev ett allmänt begrepp 2013, men viftades bort av vissa som något för att locka de yngre generationerna till handel och användning. Men det är mycket mer än så och de företag som hoppade...

  Faktaruta

  Spår-bild

  Podcasten Spår

  Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

  Welcome Webb3

  Welcome App

  Digitaliserad integration

  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  Arkiv