194047 CO1

”Vi gör positiv skillnad”

Ett av Sveriges första konsultbemanningsbolag med inriktning på socionomer startades med visionen att göra positiv skillnad i det sociala arbetet.

CareOn grundades år 2000. Niklas Ekelund, grundare av dagens CareOn, brinner för samhällsfrågor och redan från start bestämdes att CareOn skulle vara ett annorlunda bemanningsbolag med visionen att göra positiv skillnad i det sociala arbetet. 


      – Vi har starka och tydliga värderingar och höga kompetenskrav. Vi vill göra positiv skillnad ute hos förvaltningarna. Vi kommer in med riktigt kompetenta konsulter vid behov, säger Jacob Börresen, som efter 13 år, i olika roller, klev av sin position på ett annat bemanningsbolag för att axla vd-rollen hos CareOn.


Varje enskild konsult har ett minimum av fem års erfarenhet och snitterfarenheten av kvalificerat socialt arbete i konsultbolaget är över 20 år. Redan i rekryteringsprocessen knyter bolaget till sig de mest erfarna medarbetarna som marknaden har att erbjuda. Som konsult får du behövlig support och goda villkor. 


CareOn har varit verksamma i över 200 svenska kommuner och har levererat långt över 1 000 skickliga konsulter. Verksamheten utgår från Stockholm och Göteborg. Uppdragsgivare är kommuner och privata aktörer över hela Sverige.


      – Vår vision är att hänga med i vad marknaden behöver. Vi är ett hjälpande verktyg till socialförvaltningar i kanske en tuff period, säger Jacob. Vi förstärker och utvecklar sociala verksamheter och kan hjälpa till med myndighetsutövning som utförarverksamhet inom alla socialtjänstområden om våra uppdragsgivare önskar.

Sveriges socialförvaltning arbetar med de mest utsatta i samhället. Vi finns för att stödja dem i det arbetet. 


Önskar du förstärka eller utveckla din verksamhet? Beprövade metoder i samklang med nytänk och de rätta verktygen ger CareOn styrkan att bidra med mesta möjliga nytta. Konsultbolaget har erfarenhet, engagemang, förståelse för samhället och dess utmaningar i såväl samtida som framtida situationer. CareOn hyr ut socionomkonsulter för att förstärka personalstyrkan, avlasta verksamheten, handleda handläggare och chefer eller arbeta med verksamhetsutveckling. 


      – CareOn välkomnar fler konsulter som brinner för det de gör och ser det som en utmaning att göra gott ute hos förvaltningar, rundar Jacob av. 

Läs mer...

2019-06-27 13:30

Hemsida
194031 HD1

Friska tänder livet ut

Artikel Tio minuter omsorg om dina tänder per dag samt regelbundna besök hos tandhygienisten och tandläkaren ökar chanserna för friska tänder livet ut – påminner Tandea Hjorthagen.
193088 NPS1

NajsPeople rekryterar toppkandidater

Artikel Bra kandidater inom Sales och Office är hårdvaluta idag och Stockholm är en av de tuffaste marknaderna. NajsPeople är rekryteringsspecialisterna som är nischade inom områdena Sales samt Office professionals....

Faktaruta

Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Arkiv