194047 CO1

”Vi gör positiv skillnad”

Ett av Sveriges första konsultbemanningsbolag med inriktning på socionomer startades med visionen att göra positiv skillnad i det sociala arbetet.

CareOn grundades år 2000. Niklas Ekelund, grundare av dagens CareOn, brinner för samhällsfrågor och redan från start bestämdes att CareOn skulle vara ett annorlunda bemanningsbolag med visionen att göra positiv skillnad i det sociala arbetet. 


      – Vi har starka och tydliga värderingar och höga kompetenskrav. Vi vill göra positiv skillnad ute hos förvaltningarna. Vi kommer in med riktigt kompetenta konsulter vid behov, säger Jacob Börresen, som efter 13 år, i olika roller, klev av sin position på ett annat bemanningsbolag för att axla vd-rollen hos CareOn.


Varje enskild konsult har ett minimum av fem års erfarenhet och snitterfarenheten av kvalificerat socialt arbete i konsultbolaget är över 20 år. Redan i rekryteringsprocessen knyter bolaget till sig de mest erfarna medarbetarna som marknaden har att erbjuda. Som konsult får du behövlig support och goda villkor. 


CareOn har varit verksamma i över 200 svenska kommuner och har levererat långt över 1 000 skickliga konsulter. Verksamheten utgår från Stockholm och Göteborg. Uppdragsgivare är kommuner och privata aktörer över hela Sverige.


      – Vår vision är att hänga med i vad marknaden behöver. Vi är ett hjälpande verktyg till socialförvaltningar i kanske en tuff period, säger Jacob. Vi förstärker och utvecklar sociala verksamheter och kan hjälpa till med myndighetsutövning som utförarverksamhet inom alla socialtjänstområden om våra uppdragsgivare önskar.

Sveriges socialförvaltning arbetar med de mest utsatta i samhället. Vi finns för att stödja dem i det arbetet. 


Önskar du förstärka eller utveckla din verksamhet? Beprövade metoder i samklang med nytänk och de rätta verktygen ger CareOn styrkan att bidra med mesta möjliga nytta. Konsultbolaget har erfarenhet, engagemang, förståelse för samhället och dess utmaningar i såväl samtida som framtida situationer. CareOn hyr ut socionomkonsulter för att förstärka personalstyrkan, avlasta verksamheten, handleda handläggare och chefer eller arbeta med verksamhetsutveckling. 


      – CareOn välkomnar fler konsulter som brinner för det de gör och ser det som en utmaning att göra gott ute hos förvaltningar, rundar Jacob av. 

Läs mer...

2019-06-27 13:30

Hemsida
194090 M2

Lampor med behagligt sken

Artikel Milas svensktillverkade pannlampor ger möjlighet att utöva sporter och arbeten i ljusförhållanden som är behagliga för ögat och minskar trötthet.
194088 EH1

Resultatinriktad hudvård

Artikel På Kungsholmen hittar man Emelie hudterapeut. Här utför Emelie hudvårdsbehandlingar med exklusiva hudvårdsprodukter som är anpassade efter varje individs behov.

Faktaruta

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Arkiv