154075 Cajsaskok154075 Cajsaskok1

Välkänt matbolag med bredd och medvetenhet

I 20 år har Cajsa Johansson drivit Cajsa’s Kök enligt övertygelsen om att mat ska vara både hälsosam och välsmakande. Företaget som startade som lunchrestaurang har i dag utvecklats till ett välkänt matbolag med varma luncher, högkvalitativ färdigmat och catering i både Uppsala och Stockholm.

Sommaren är äntligen här. Och för medarbetarna på Cajsa´s Kök är den dubbelt efterlängtad.
   – För oss är festsäsongen i full gång, en rolig tid med stora och häftiga events för både oss och våra kunder, säger vd Sara Karlsson-Klingberg.

Bröllop och konserter avlöser varandra sommaren igenom och Cajsa Johansson med resten av personalen njuter av att få organisera fantastiska temafester som blir minnen för livet.
   – Vi lagar maten såklart men ofta står vi även för allt annat som gör en fest speciell. Med mat, blommor och musik skapar vi den stämning som kunden vill bjuda sina gäster på, berättar Cajsa.

De flesta eventen arrangeras i Uppsala men en stark etablering i Stockholm är i full gång. Till bland annat NK:s saluhall och Västermalmsgallerian i Stockholm levererar Cajsa’s Kök sin uppskattade färdigmat och catering. Maten finns både som färdigpackade matlådor och på vikt för kunden att kombinera.
   – All vår mat ska ätas färsk och så ska det förbli, säger Cajsa som aldrig tummar på kvaliteten.

I Uppsala driver hon fyra lunchrestauranger där det varje dag serveras hemlagad mat.
Förutom hälsomedvetenheten genomsyras Cajsas matlagning av kreativitet och nytänkande.
   – Ofta utgår jag ifrån en lokal råvara som jag förnyar med hjälp av kryddor och tillbehör från världens alla kök, säger Cajsa och berättar om flankstek från trakten serverad med en New Yorkinspirerad chilimajonäs och barbecuesås.

Med sprudlande energi och matglädje skapar hon det hon älskar mest av allt – minnesvärda upplevelser med maten i centrum.

Läs mer...

2015-06-08 17:15

webb1

Så löste tv- och fitnessprofilen problemet med sitt tunna hår 


Artikel Redan som liten hade Ako Rahim tunt hår. Som vuxen beslutade han sig därför för att hitta en lösning på problemet. – För mig har det aldrig handlat om komplex. Jag vill se bra ut, helt enkelt, säger tv-...
174005 IF4

Våra gäster får smaka på Italiens bästa råvaror

Artikel Uppsalarestaurangen Il Forno Italiano är kända över hela stan för sina vedugnsbakade pizzor och för sitt stora utbud av italienska kvalitetsviner. Att äta och umgås här är som att befinna sig på en äkta...
    DSC_7374_webb_puff

    Går mot strömmen

    All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

    Träning_puff_webb

    Kom i form – vid en sten

    Fem enkla övningar för en finare figur.

    DriveNow_puff

    Dela bil?

    Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

    Arkiv