174064 AA2

Tips för fina golv - från en expert

Alex Widborg driver företaget AA Golvbehandlingar AB. På företaget arbetar man med att behandla olika typer av golv med fokus på trä- och stengolv, men också entrélösningar. 

– Entréer kräver smarta lösningar där behovet styr hur lösningarna ska se ut. Alltifrån de stora publika entréerna till de mindre trapphusen, och när kunden förstår nyttan med en ordentlig entré gör det att kundens golv mår bättre med ökad livslängd som resultat, förklarar Alex. 


Företaget har sin bas i Stockholm, men arbeten utförs runt om i Sverige.


I branschen är det viktigt med ett välutfört arbete för att få det goda ryktet att sprida sig.


– Du måste alltid vara noggrann, följa branschen och leverantörernas regler och använda dig av högkvalitativa produkter. Det lönar sig alltid att lägga extra tid på ett projekt för att kunna känna dig stolt över det arbete du utfört, säger Alex. 


174064 AA1


Han poängterar också vikten av att vara ärlig mot sina kunder. 


– Är det inte möjligt att till exempel slipa ett golv eller behandla som kunden önskar, förklara då det och åta dig inte projektet, det stärker din professionella status.

 

Något som Alex också märkt av på senare tid är att många kunder i dag är mer miljömedvetna. Därför har han alltid förslag på bättre miljövänliga produkter inom entrélösningar och golv. Att ta hand om sina behandlade golv är också en medveten miljöaspekt och därför är man på företaget alltid noggranna med att lämna över skötselanvisningar till sina kunder, både de större byggföretagen och privatpersoner. 

Läs mer...

2017-09-05 15:15

183040 HE2

Norsk energi till svensken

Artikel 2014 etablerade Hafslund Energi ett eget Sverigekontor i Stockholm. Norges största elleverantör och en av Nordens största energikoncerner växer starkt i Sverige. De första 18 månaderna ökade Hafslunds...
183047 MKB2

En liten pärla till skönhetssalong i Handen

Artikel MK Beauty finns i Brandbergen, Haninge. En liten personlig salong som erbjuder massage, nagelvård och makeup – med stort hjärta!

Faktaruta

  • AA Golvbehandlingar AB
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Murkelvägen 75
    18434 Åkersberga
  • Telefon: 0768 - 11 5488
_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Arkiv