174064 AA2

Tips för fina golv - från en expert

Alex Widborg driver företaget AA Golvbehandlingar AB. På företaget arbetar man med att behandla olika typer av golv med fokus på trä- och stengolv, men också entrélösningar. 

– Entréer kräver smarta lösningar där behovet styr hur lösningarna ska se ut. Alltifrån de stora publika entréerna till de mindre trapphusen, och när kunden förstår nyttan med en ordentlig entré gör det att kundens golv mår bättre med ökad livslängd som resultat, förklarar Alex. 


Företaget har sin bas i Stockholm, men arbeten utförs runt om i Sverige.


I branschen är det viktigt med ett välutfört arbete för att få det goda ryktet att sprida sig.


– Du måste alltid vara noggrann, följa branschen och leverantörernas regler och använda dig av högkvalitativa produkter. Det lönar sig alltid att lägga extra tid på ett projekt för att kunna känna dig stolt över det arbete du utfört, säger Alex. 


174064 AA1


Han poängterar också vikten av att vara ärlig mot sina kunder. 


– Är det inte möjligt att till exempel slipa ett golv eller behandla som kunden önskar, förklara då det och åta dig inte projektet, det stärker din professionella status.

 

Något som Alex också märkt av på senare tid är att många kunder i dag är mer miljömedvetna. Därför har han alltid förslag på bättre miljövänliga produkter inom entrélösningar och golv. Att ta hand om sina behandlade golv är också en medveten miljöaspekt och därför är man på företaget alltid noggranna med att lämna över skötselanvisningar till sina kunder, både de större byggföretagen och privatpersoner. 

Läs mer...

2017-09-05 15:15

176021 ET3

Tidlös design som håller

Artikel Ett personligt och harmoniskt inrett hem där du kan återhämta dig från samhällets allt hårdare krav på prestation och tillgänglighet är oerhört viktigt för ditt välmående. Familjen Kamperhaug som driver...
175023 PRS

Städar med kärlek

Artikel Att driva städföretag är för Patricia Rivano mycket mer än att enbart städa. Med sällan skådat engagemang möter hon sina kunder med värme och omsorg.

Faktaruta

  • AA Golvbehandlingar AB
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Murkelvägen 75
    18434 Åkersberga
  • Telefon: 0768 - 11 5488
DSC_7374_webb_puff

Går mot strömmen

All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Arkiv