142138-RattKommunikation142138-RattKommunikation2

Hitta dina kunder med rätt kommunikation

Många företag vet inte vilken deras marknad är, men det kan Rätt Kommunikation i Bodafors hjälpa dem med via en omvärldsanalys. När den är klar bokar man upp möten med företag som är verkligt intresserade av kundernas produkter eller tjänster. ”Det är vad som skiljer oss från andra bolag i vår bransch”, tror Marthina Knutsson, ägare och vd.

– Just nu jobbar vi för tredje året i rad med ett företag i Jönköping. Uppdraget innebär att vi löpande bokar möten åt vd och säljkår, för att de ska hitta nya kunder runt om i Sverige, förklarar Marthina Knutsson.
Man bokar bara in möten med företag som verkligen är intresserade och avsätter tid att lyssna till Rätt Kommunikations kunder. Uppdragsgivarna finns över hela landet, som Stockholm, Göteborg, Halmstad och självklart i det egna länet. När de gör omvärldsanalyser är det inte ovanligt med en lista på 500 företag att undersöka om det finns behov för en uppdragsgivarens produkter och tjänster.
– Vi arbetar långsiktigt, exempelvis om ett bolag har ett avtal som löper ut om två år ser vi självklart till att vi är med där ett halvår innan det ska förnyas. Då bokar vi upp ett möte till våra uppdragsgivare så de kan vara med när avtalet ska förnyas.

Utöver besöksbokning arbetar företaget även med registervård, marknadsundersökning, uppföljning av mässor, utskick och evenemang.
Marthina beskriver företaget som en slags extern marknadsavdelning som jobbar business to business åt de företag som anlitar dem.
Marthina undervisar också i konsten att kommunicera via telefon. Då hjälper hon företag som själva vill boka möten med att bli bättre på det. Med drygt tio år i branschen och en fallenhet för ämnet delar hon gärna med sig av sina erfarenheter.
Läs mer...

2014-03-31 14:30

193031 CP2

Vandrarhem with a view

Artikel Ett engelskt uttryck lyder ”Don´t be a tourist, be a traveller”. En riktig ”traveller” bor på vandrarhem. En resenär som är intresserad av att uppleva och socialisera. Ett utmärkt sätt att få kontakt med...
193049 AA1

Rättvisa är det viktigaste av allt

Artikel Utmärkande för advokat Roba Azzam är hennes rättvisepatos, hennes envishet och hennes engagemang. Tillsammans med sina kollegor på Azzam Advokatbyrå gör hon allt som står i hennes makt för att försäkra...
  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  Spår-bild

  Podcasten Spår

  Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

  Cecilia5

  Cecilias Hed Malmström

  Sveriges första kvinna på sydpolen.

  Arkiv