EM_akacia-medical-team_01

Akacia Medical – Hårtransplantationer i världsklass

I början av 00-talet var det väldigt dyrt att genomföra en hårtransplantation och det var få som hade möjlighet att göra en en hårtransplantation och den kvaliteten som då fanns i Sverige gick inte jämföra med dem bästa i världen. Metoderna var heller inte toppmoderna och lämnade ofta synliga ärr.

I sökandet för att finna den bästa hjälpen mot håravfall

Firo hade själv tidigare behövt vända sig utomlands för få den kvalitén som han önskade sig av en hårtransplantation. Där väcktes en idé om att erbjuda den svenska marknaden hårtransplantationer i världsklass, utan att tumma på priser eller kvalitén. Målet var att dubbla antalet hårsäckar som då transplanterades av de andra klinikerna i Sverige på den tiden. 


Akacia Medical hårklinik startades år 2001 och av bland annat Firo, som är vd med en önskan om att fylla ett glapp som han upplevde fanns på marknaden mellan patient och klinik.


Firos mål har alltid varit att bli bäst oavsett vad han gör och – Den som söker, den finner! Berättar Firo och det har visat sig vara vägen till framgång. Sedan dess har Akacia Medical blivit ett varumärke som levererar kvalitet med den modernaste tekniken inom hårtransplantationer.


Idag huserar Akacia Medical i en toppmodern klinik i Alvik, Stockholm. Här utförs det hårtransplantationer, skäggtransplantationer, PRP-behandlingar mot håravfall med flera. Kliniken erbjuder även andra andra moderna skönhetsbehandlingar hos klinikens egna hudterapeut. De utför även hårtransplantationer i Göteborg och Turkiet.


Ständigt ajour med det senaste inom hårtransplantation

Akacia Medical är medlemmar i ISHRS och reser över hela världen för att delta ISHRS mässor för lära sig det senaste i branschen. The International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) som är en global-non-profit medicinsk förening och den ledande myndigheten för behandling av håravfall.


Akacia Medical har alltid utfört hårtransplantationer med FUE-teknik som inte lämnar några synliga ärr på bakhuvudet på patienten. För att ge patienterna tätt placering av hårsäckarna så använder de sig av Safir-blad, som är den senaste tekniken för att ge en naturlig & tät placering av hårsäckar, med endast 0,6 mm bredd, vilket är mindre än branschstandard som ligger på 0,9 mm. Safir tekniken medför mindre påverkan på skalpen och snabbare läkningstid.


Skriftlig garanti på hårtransplantationer

  • Vi skräddarsyr varje behandling efter patientens behov och önskemål.
  • Vi lämnar alltid garanti på våra hårtransplantationer!
  • Kostnadsfri konsultation

Besök Akacia Medical för mer information.


Sponsrat innehåll

Läs mer...

2021-03-09

EM_Mjd Renovera04

Specialister på totalrenoveringar

Artikel Med stor kunskap och med kunden i fokus utför Renovera Byggservice i Uppsala renoveringsuppdrag åt försäkringsbolag och privatpersoner. Här utför de varje uppdrag med stor noggrannhet och kvalitet.
EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
EM_hege-blaecker_08

Hege Bläcker

Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

Arkiv