Vi ökar er synlighet!

Vad är er affärsidé, vilka visioner har ni och vad kännetecknar er tjänst eller produkt? Med en intervju i artikelformat, korta videos och snygga bilder så kan man profilera ert budskap och nå ut till rätt målgrupp. Har ni ambitioner att växa? Enterprise Magazine hjälper er att synas i rätt social kanal och skapar även länkar med styrka som höjer ert företags SEO. Detta genom vår starka webbplats som har 66 i DR (Domain Rating, källa: ahrefs.com).


RDS Förlag AB är ett expansivt medieföretag som hjälper varumärken att skapa engagerande innehåll och leverera affärsresultat med kampanjer inom content marketing och native advertising. Med Enterprise Magazine så kan du via redaktionellt material välja vem du vill nå ut till, när och för hur länge – till kostnader anpassade även för de små och mellanstora bolagen.


Enterprise Magazine ges ut som ett e-magasin samt en fysisk upplaga fyra gånger om året och når hundratusentals läsare via FacebookInstagram och LinkedIn. Fysiska magasinet hittar man på utvalda kontor och offentliga platser runt om i Sverige. Bolaget är idag en av Facebooks större aktörer i Norden (sett till antal kampanjer per månad) och med hjälp av plattformen LinkedIn möjliggör de också att ni som kund väljer ut specifika branscher och befattningar som ni vill nå ut till med ert budskap. 


Mediebranschen utvecklas snabbt och vi gör allt vi kan för att springa med. Ska vi springa tillsammans?