Gör karriär och jobba hos oss!

Om oss

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och ett modernt bolag som tror på ansvar under frihet för våra medarbetare.


RDS Förlag är ett växande medieföretag som sedan år 2004 hjälpt över 10 000 kunder i flera olika branscher med att generera tillväxt och lönsamhet. Vi arbetar med redaktionell kommunikation och marknadsföring under vårt varumärke Enterprise Magazine. 


För oss handlar Content Marketing om att skapa engagerande, varumärkesbyggande och säljande innehåll i form av artiklar, bilder och rörligt material som vi sedan marknadsför mot våra kunders målgrupper.

 

Vi söker duktiga mediasäljare

Vi är idag ett 15-tal medarbetare runt om i Sverige som trivs med försäljning och utveckling inom mediabranschen. Du som söker efter ett jobb som ger dig ansvar och möjlighet att påverka och styra din egen tid och vardag passar perfekt in i rollen som mediasäljare hos oss. 


Här blir du involverad i hela processen, allt från första kontakt med företagen till avslutat projekt och vidare samarbete. I denna roll som mediasäljare har du möjlighet att utveckla din försäljnings- samt ledningsförmåga – något som ger dig de rätta förutsättningarna för att kunna klättra vidare på karriärstegen hos oss på RDS Förlag och Enterprise Magazine.


Med fokus på kundmöten, mötesbokning och skapa content och marknadsföring på sociala medier kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att driva försäljningen, bygga relationer och skapa värde för kunderna. Du kommer att ha en nära dialog och ett tätt samarbete med vår redaktion, säljchef samt dina kollegor runt om i landet.


Detta är en anställning på heltidstjänst men vi kan även erbjuda dig som känns rätt för oss att fakturera och jobba som säljkonsult. 


Om detta känns intressant och du känner att du har de rätta förutsättningarna att jobba som mediasäljare hos oss är du välkommen med din ansökan till jobb@enterprisemagazine.se


Önskar du mer information om tjänsten ser vi gärna att du hör av dig till våra försäljningsansvariga:


Stefan Kihlman 

Telefon: 0707-79 91 99


Danny Nilsson 

Telefon: 0707-79 92 40 

Enterprise_02

Industrier som är värda att bevaka under 2022

Artikel Ett nytt år innebär samtidigt nya investeringsmöjligheter. Det är ingen hemlighet att vissa branscher klarar sig betydligt bättre än andra. Nedan presenteras några av de snabbast växande industrierna...
EM_Do¨rr & Portbolaget i Vittaryd _03

Här produceras specialtillverkade dörrar och kundunika entrédörrar

Artikel Dörr & Portbolaget i Vittaryd AB skapar kundunika dörrar till både privatpersoner och företag. De måttbeställda dörrarna som är av hög kvalitet är både hållbara och ett genuint hantverk som står...
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

Arkiv