Om oss

RDS Förlag AB är ett expansivt medieföretag som ger ut tidningen Enterprise Magazine. Vi hjälper företag, kommuner, skolor med att skapa content i form av text, bild och film som vi sedan skräddarsyr och kombinerar marknadsföringslösningar åt med på nätet och sociala medier.

Vi hjälper årligen tusentals företag att nå ut till nya kunder, öka sin synlighet, öka sin försäljning samt stärka sitt varumärke.


Förlaget startades 2005 och består i dag av drygt 16 medarbetare med kontor i Växjö och Stockholm. Vi kännetecknas av en högpresterande företagskultur med en stark entreprenörsanda och god teamkänsla.


För att ständigt utvecklas arbetar vi hårt för att generera bästa möjliga resultat inom vår snabbväxande bransch, vi vill vara det självklara alternativet för våra kunder, en strävan som vi är mycket stolta över och som ska ta oss starka in i framtiden.

EM_Mjd Renovera04

Specialister på totalrenoveringar

Artikel Med stor kunskap och med kunden i fokus utför Renovera Byggservice i Uppsala renoveringsuppdrag åt försäkringsbolag och privatpersoner. Här utför de varje uppdrag med stor noggrannhet och kvalitet.
EM_alltibygg_07

Byggfirma som kan sköta hela byggprocessen

Artikel Hos Allt i 1 Bygg Huskvarna AB får kunderna en bekväm lösning för sitt byggprojekt. Här får de hjälp med alltifrån bygglovshandlingar och ritningar till uppförande med totalentreprenad.
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom Skincity

Annica Forsgren Kjellman ligger bakom skönhetsimperiet Skincity – professionell hudvård online.

EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

Arkiv