Dela artikel

Älskade smörgåstårtor

Nollans macka är ett omtyckt lunchalternativ på många Hemköp– och Willysbutiker i Norrland. Det är Arjmand Yari som tillverkar de uppskattade smörgåsarna, men även hans sallader och den goda smörgåstårtan är omtalade. Kunderna tilltalas av de fina råvarorna och det generösa resultatet.

Timråmackan, även kallad Nollans macka, är ett varumärke som kommit att bli ett uppskattat och välbekant alternativ hos matsugna norrlänningar. Och utöver mackorna levererar företaget även andra hungermättare till sina kunder. På menyn finns den uppskattade klassiska smörgåstårtan men även sallader och bufféer av olika slag. Cateringen är en växande del av verksamheten.
– Vi finns representerade i de vanliga matbutikerna i exempelvis Hudiksvall, Härnösand och i Timrå kommun, säger Arjmand Yari. Dit levererar vi våra dagsfärska varor. På samma sätt kan vi också leverera catering ut till våra kunder. En rolig nyhet är att vi nu smider planer på att starta upp en restaurang här på plats!

Arjmand har många järn i elden. Bakom det starka varumärke som Nollans macka kommit att bli ligger ett hårt arbete. Kvalitet och varierande, spännande råvaror ligger till grund för den utveckling som företaget står inför i dag. Klassiska pålägg erbjuds vid sidan om fräscha kompositioner.
– Det ska bli roligt att ta verksamheten vidare till nya nivåer. Vi har spännande planer på gång som vi hoppas få presentera för våra kunder inom en snar framtid!

2013-08-27