EM_Cmattson-redovisning_01

Auktoriserad redovisningskonsult med skräddarsydda tjänster

Hos den auktoriserade redovisningsbyrån C Mattsson Redovisning får kunderna skräddarsydd hjälp med ekonomisk redovisning och bokföring. Samtidigt får de också kvalitativ rådgivning för deras verksamhet.

Att anlita en redovisningskonsult gör att man får mer tid över till kärnverksamheten samtidigt som man vet att siffrorna är i sin ordning. Att anlita en mindre redovisningsbyrå har också många fördelar, då man verkligen får den personliga kontakten. Det var just det som fick Christine Mattsson att starta sitt företag C Mattsson Redovisning för sju år sedan. Hon jobbade från början inom restaurang men skolade om sig för tjugo år sedan och utbildade sig till redovisningskonsult. 


– Efter att ha varit anställd i några år ville jag prova att stå på egna ben och kunna ha ett personligare och närmare samarbete med kunderna. Idag har jag mer tid för varje kund än vad jag hade när jag jobbade på en stor byrå. Det blir väldigt personligt i den här branschen och jag tror att kunden många gånger väljer konsulten efter personlighet, säger Christine. 


Fastighetsbranschen 

Christine utför löpande bokföring, bokslut och deklarationer och har kunder inom många olika branscher. En hel del inom fastighetsbranschen. 


– Jag har fått många kunder inom det området och därför har det automatiskt blivit en liten nisch. 


När en ny kund vänder sig till henne skräddarsyr hon tjänsterna utefter kundens behov. 


– Jag frågar hur de jobbar idag och hur de vill jobba framöver och väljer program utefter det, beroende på hur mycket de vill göra själva. 


Hon jobbar både med Visma och Fortnox och väljer program efter vilken kund hon jobbar med. 


– En del lämnar papper och vill att jag ska sköta allt, medan andra vill arbeta mer digitalt via till exempel Fortnox, då vi båda kan vara inloggade från var sitt håll och arbeta med olika uppgifter.


Välj en auktoriserad redovisningskonsult 

Coronapandemin har inte drabbat Christine negativt. Däremot har hon liksom många andra i samma bransch fått ställa om för att ge kunderna mer rådgivning. 


– I och med pandemin har det snarare blivit mer jobb i form av rådgivning och för att sätta sig in i nyheter och olika stöd som kommit. Det är viktigt att se till sina kunder och hur de har påverkats. 


När man som kund ska välja redovisningskonsult tycker Christine att det är viktigt att välja en som är auktoriserad. 


– Alla som är auktoriserad i branschorganisationen SRF konsulternas förbund, blir kvalitetsgranskad vart femte år och man måste också uppdatera sig inom olika områden för att få behålla sin auktorisation. Man kan som kund söka på SRF:s hemsida där alla deras auktoriserade konsulter finns registrerade. 


Christine har under de här sju åren skaffat sig en stor skara nöjda kunder, något som hon till stor del tror beror på att hon är väldigt noggrann. 


– Jag har fått höra att jag är noga med det jag gör och är mån om att det ska bli rätt och bra för kunderna. Dessutom vill jag också att de ska vara insatta i sitt eget företag och förstå sambandet mellan allting, avslutar Christine.

Läs mer...

2021-04-29

Kontakta oss
EM_Ugur-Bozkurt_01

Redovisningsbyrå med ett stort engagemang

Artikel Med ett stort engagemang och gedigen kunskap förser U.B. Redovisningsbyrå AB kunder över hela Stockholms län med skräddarsydda tjänster. Här är goda relationer och förtroende det allra viktigaste för ett...
EM_Jacobssons Optik_02

Jacobssons Optik i Växjö

Artikel Hos Jacobssons Optik möts man av kunnig och engagerad personal som utför noggranna undersökningar samtidigt som man kan välja bland ett stort utbud av bågar för alla stilar.
  • C Mattson Redovisning AB
  • Tel: 0707-69 27 96
  • Adress: St:Olofsgatan 33A, 753 30 Uppsala
Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine