152094-Bromma-plåtslageri
Dela artikel

Dags att säkra taken

Ägaren av Bromma Takplåtslageri, Peter Larsson, har hunnit jobbat inom sin bransch i över fyrtio år. Under hela den perioden har mottot varit detsamma, nämligen att aldrig tumma på kvaliteten eller kundservicen. Låt proffsen hjälpa dig med rör-, plåt- och takarbetet.

För cirka 30 år sedan bestämde sig Peter Larsson för att starta en egen plåtslagerifirma. Resultatet blev Bromma Takplåtslageri som snabbt etablerade sig som en seriös och pålitlig aktör på marknaden. I dag har firman fyra anställda med fast fokus på bland annat byggnadsplåtslageri.
   – Förutom plåttak lägger vi även papp- och tegeltak. Utöver det skottar vi snö på taken under vintertid, och ansvarar för taksäkerhet med gångbroar med mera, säger Peter Larsson.

Entreprenören har 43-års erfarenhet av branschen, och vet vad som gäller för att kunden ska bli nöjd.
   – Det ska vara bra kvalitet på jobben. Vi vill gärna att det ska se bra ut och att jobbet görs ordentligt. Råkar vi göra fel fuskar vi inte, utan gör om det tills det blir rätt. Det får hellre ta lite längre tid, än att det ska gå fort och vara slarvigt.

Brommas Takplåtslageri jobbar mot privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Eftersom verksamheten har överlevt i snart 30 år är det ett gott tecken på att kunderna är nöjda. Enligt Peter får han dagligen omkring fyra nya förfrågningar på uppdrag. Trots att Peter, 61, sakteligen börjar närma sig pensionsåldern har han inga som helst planer på att lägga av. Han vill fortsätta med att tillbringa de närmaste åren uppe på taken.
   – Om kroppen håller och jag har hälsan i behåll kommer jag att fortsätta ett bra tag till. Jag sitter inte på kontoret, utan jobbar mest ute på fältet. Det administrativa försöker jag sköta på kvällar och helger, säger Peter Larsson.

2015-03-05

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies