EM_caballoenter_01

Den lilla redovisningsbyrån med det stora engagemanget

Caballoenter AB hjälper företag med ett brett spann av tjänster inom redovisning och här får de också goda tips och råd. En personlig redovisningsbyrå, som alltid jobbar nära sina kunder med en stor dos engagemang.

Caballoenter som drivs av Camilla Pettersson är den lilla redovisningsbyrån men med det rätta engagemanget och personliga känslan.


Camilla startade sitt företag redan 2009 men då som enskild firma. Hon drev företaget vid sidan om sin anställning fram till 2017 men sa sedan upp sig för att driva det på heltid. Under 2019 omvandlade hon den enskilda firman till aktiebolag, något som hon också hjälper sina kunder med. När man ska omvandla den enskilda firman till aktiebolag beror på olika faktorer men framförallt på omsättningen menar Camilla.


– Om man får så hög omsättning att man kommer upp till den statliga skattegränsen kan det vara bättre att starta aktiebolag eftersom man då kan justera inkomsten. Jag brukar diskutera med mina kunder och även rekommendera dem till detta om jag ser att det går åt det håller. I överlag har jag mycket rådgivande samtal med kunderna, menar Camilla.


Att välja redovisningskonsult 

Camilla erbjuder alla tjänster inom löpande bokföring och löner. Hennes kunder finns inom många olika branscher, där flera av dem har enskild firma eller aktiebolag med 1-5 anställda. Hon välkomnar även större företag med fler anställda men att jobba med mindre företag är något hon brinner för.


– Det blir personligt och man får en bra kontakt och relation med kunderna. Kunderna vet att de kan ringa mig oavsett tid på dagen.


När man som kund ska välja konsult är det viktigt att man trivs ihop och har ett förtroende för denne, tycker Camilla.


– Många går på rekommendationer när de väljer byrå och så har det varit för mig, då nya kunder hör av sig på rekommendation från befintliga.


De flesta av Caballoenters kunder finns i Enköping med omnejd men de kommer också längre ifrån som Stockholm.


– Det är inget måste att de ska befinna sig i närområdet. Mycket sker digitalt eller kan skickas per post.


Camilla använder sig av både Visma och Fortnox och kan sammankoppla bokföringen med kunderna.


– Om jag och kunden använder samma program kan jag gå in och titta på ett dokument om kunden har frågor eller funderingar på något.


Ta hjälp med din bokföring 

Camilla berättar att de kan vara mycket värt för många företag att ta hjälp med sin bokföring.


– Om man som företagare sitter och tragglar med bokföring eller momsrapporter så tycker jag att man ska ta hjälp av någon som är kunnig på området. Det sparar mycket tid och gråa hårstrån. Anlitar du någon som har kunskap tar det dessutom mindre tid än vad det tagit om du själv skulle ha gjort det.


Camilla känner ett stort engagemang för sina kunder. Om det är något hon inte vet ser hon alltid till att ta reda på det, för att ge kunden svar samtidigt som hon håller sig uppdaterad.


Att anlita en mindre redovisningsbyrå gentemot en större menar hon har många fördelar.


– Jag har fått en del kunder som tidigare varit kund hos större byråer och som varit missnöjda med engagemanget, då de känner att de blir en i mängden. Hos mig är varje kund viktig och jag har ett stort personligt engagemang för mina kunder, avslutar Camilla.

Läs mer...

2021-05-12

Em_Gigs for her_02

Vägen till jämställdhet och inkludering går genom ett sunt ledarskap

Artikel Gigs for her AB hjälper företag att sätta sin plattform för jämställdhet och inkludering, Genom att ge företag stöd i organisationsutveckling och genom att göra jämställda och inkluderande rekryteringar...
Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
  • CABALLOENTER AB
  • Tel: 0706-03 07 09

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine