kaufmann-store_2

EA7 – trend och sport

EA7 är Emporio Armanis nya sportiga kollektion för dig med smak och stil. Plaggen andas kvalitet och har en perfekt passform. Denna kollektion är inte endast skapad för gymmet och träning utan passar även utmärkt som vanliga kläder. Intresserad av att veta mer om denna kollektion från Armani? Läs vidare så berättar vi!

Vad står nummer 7 för?

Emporio Armani väljer att visa sin förkärlek till AC Milan med denna kollektion sportiga kläder. Spelaren Andriy Shevchenko bar nummer 7 på sin matchtröja och föräras i Emporio Armanis logga skapad speciellt för denna trendiga kollektion.


EA är som du antagligen redan misstänkte – en förkortning för Emporio Armani.


Material av högsta kvalitet

Emporio Armani använder sig endast av material som andas och låter din hud andas i denna sportiga kollektion. De använder sig även av återanvända material vilket gör kollektion hållbar på lång sikt. Snällt både mot din kropp och mot miljön!


Kläder för alla väder

Hos Emporio Armani kan du hitta allt ifrån t-shirts och byxor till jackor och accessoarer. Det finns inte längre några ursäkter att hålla dig inomhus! Du kan numera bibehålla din trendiga stil men även känna dig bekväm.


Det bästa för dina fötter

Du kan även hitta ett stort urval av skor i EA7 kollektionen. Oavsett om du går på gym, löper eller endast vill komplettera din trendiga look, kan du hitta det hos Emporio Armani.


Materialen låter dina fötter andas samt ger komplett stöd under träning. Superskönt under varma sommardagar så du slipper illaluktande fötter eller armhålor. Bra kläder gör det också roligare att träna och lättare att gå tillbaka till gymmet eller springa din runda två gånger i veckan istället för en.


Komplettera din look

Varför inte komplettera din look med accessoarer skapade av EA7? Är du av åsikten att en väl ihopsatt outfit höjer ditt självförtroende och får dig att prestera bättre? Skapa den där perfekta looken som får dig att synas med hjälp av EA7.

Läs mer...

2021-02-11

EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
Em_adrenaline key_06

De skapar delaktighet och kollektiv intelligens

Artikel Adrenaline Key bidrar till att bygga kollektiv intelligens utifrån organisationens behov och varje medarbetares unika kompetens genom dialog och rätt verktyg. – För att en ledningsgrupp ska lyckas med...
_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

Arkiv