kaufmann-store_2

EA7 – trend och sport

EA7 är Emporio Armanis nya sportiga kollektion för dig med smak och stil. Plaggen andas kvalitet och har en perfekt passform. Denna kollektion är inte endast skapad för gymmet och träning utan passar även utmärkt som vanliga kläder. Intresserad av att veta mer om denna kollektion från Armani? Läs vidare så berättar vi!

Vad står nummer 7 för?

Emporio Armani väljer att visa sin förkärlek till AC Milan med denna kollektion sportiga kläder. Spelaren Andriy Shevchenko bar nummer 7 på sin matchtröja och föräras i Emporio Armanis logga skapad speciellt för denna trendiga kollektion.


EA är som du antagligen redan misstänkte – en förkortning för Emporio Armani.


Material av högsta kvalitet

Emporio Armani använder sig endast av material som andas och låter din hud andas i denna sportiga kollektion. De använder sig även av återanvända material vilket gör kollektion hållbar på lång sikt. Snällt både mot din kropp och mot miljön!


Kläder för alla väder

Hos Emporio Armani kan du hitta allt ifrån t-shirts och byxor till jackor och accessoarer. Det finns inte längre några ursäkter att hålla dig inomhus! Du kan numera bibehålla din trendiga stil men även känna dig bekväm.


Det bästa för dina fötter

Du kan även hitta ett stort urval av skor i EA7 kollektionen. Oavsett om du går på gym, löper eller endast vill komplettera din trendiga look, kan du hitta det hos Emporio Armani.


Materialen låter dina fötter andas samt ger komplett stöd under träning. Superskönt under varma sommardagar så du slipper illaluktande fötter eller armhålor. Bra kläder gör det också roligare att träna och lättare att gå tillbaka till gymmet eller springa din runda två gånger i veckan istället för en.


Komplettera din look

Varför inte komplettera din look med accessoarer skapade av EA7? Är du av åsikten att en väl ihopsatt outfit höjer ditt självförtroende och får dig att prestera bättre? Skapa den där perfekta looken som får dig att synas med hjälp av EA7.

Läs mer...

2021-02-11

EM_Elkompaniet_01

Erfaren elfirma på frammarsch

Artikel Med stor kunskap och lång erfarenhet utför Elkompaniet olika slags installationer med hög kundservice och smidighet. Hos dem finns det alltid en vilja att hjälpa kunderna till den bästa lösningen.
EM_alium_01

Bokföring är ett hantverk!

Artikel Med löpande bokföring vet du vad i din verksamhet som är lönsamt och vad som inte är det. Ägare och styrelse kan vara trygga med att inte riskera att bli personligt betalningsansvariga om företaget har...
_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv