204038_01204038_02

Elinstallationer med kvalitet

Arek EL Installatör AB i Halmstad erbjuder sina kunder helhetslösningar inom el och har genom åren utfört elinstallationer åt många nöjda privat- och företagskunder.

När man ska få en elinstallation utförd i sitt hem eller på företaget, är det viktigt att det används produkter av bra kvalitet och att företaget som ska utföra jobbet är noggrann. För Arek EL Installatör AB är detta en viktig punkt.

    – Jag köper in material från butiker som är inriktade på branschen, för att få bästa kvalitet på produkterna. Från Sverige och Norge köper jag till exempel in spottar, så att det ska gå snabbt att få varorna. Som kund ska man tänka på att det är bättre att betala lite mer, för att få bra produkter och ett bra utfört arbete, än att göra om något som redan har installerats, säger Arkadiusz Smietjuch som äger och driver företaget sedan fem år tillbaka. 

    Han har tidigare jobbat som anställd elektriker under många år, både i Polen och Norge.

    Företaget startade han som enskild firma men omvandlade det efter en tid till aktiebolag, då  uppdragen blev allt fler och omsättningen ökade. Företaget är registrerad hos elsäkerhetsverket, jobbar enligt de svenska elinstallationsföreskrifterna och har behörighet upp till 1000 volt. 

    Kunderna består av både företagare och privatpersoner och gemensamt för dem är att de flesta blivit återkommande kunder. 

    – De kunder som jag utfört ett jobb åt kommer ofta tillbaka, då de vet att jag kan lösa problem och göra det snabbt. Jag har alltid verktyg och material med mig i bilen, säger Arkadiusz.

    Han samarbetar också med många andra hantverkare, som kontaktar Arkadiusz då de behöver en elektriker.  

    – De känner mig väl och de vet att jag fixar jobben snabbt. Många chefer återkommer ständigt och talar om att de är nöjda med mina jobb och att de vill fortsätta samarbeta. En del vill också skriva kontrakt men jag vill inte låsa upp mig, utan jag vill kunna vara ute på flera jobb.

    Arkadiusz berättar att han ständigt håller sig uppdaterad på olika sätt, för att ta till sig ny information som kommer.  

    – Tekniken förändras hela tiden och gör att vi ständigt måste utvecklas.

    Arkadiusz utför även intelligenta installationer som Smart Hem i KNX-system.

    Under våren har han jobbat med sin hemsida som har flera smarta tjänster. Där kan kunderna boka in tjänster, välja produkter och se priserna direkt. Efter att de skickat in formuläret blir de uppringda inom 24 timmar, då Arkadiusz bokar in ett möte med kunden för att titta på jobbet. 

    Arkadiusz brinner verkligen för sitt jobb, att träffa kunder och vara något av en problemlösare.

     – Jag utför alla jobb som rör el och installationer. Ingenting är omöjligt, man måste bara se hur man kan lösa problemet, menar Arkadiusz. 

     Ett av hans favorituppdrag är att jobba med elinstallationer och belysning i och utanför villor.

    – Jag älskar att göra jobb åt privatpersoner och främst i villor. Det är kul att ha kontakt med kunderna och visa dem lösningar som kan bli bra, då många blir så glada när de ser resultatet.

Läs mer...

2020-06-17 14:00

Boka tjänster
204067_04

Konsulenter med barnen i fokus

Artikel Consilium Individ & Familj AB har sedan 2014 jobbat med att hjälpa barn och ungdomar till en tryggare tillvaro, genom att matcha dem med rätt familjehem samtidigt som de erbjuder en hög tillgänglighet...
204050_01

Golvbutik som sticker ut

Artikel Nya, fina golv kan ge hem, kontor och offentliga miljöer helt nya uttryck. Med rätt golv på rätt plats och med rätt kvalitet kan man dessutom skapa en miljö som blir hållbar i många år framöver. Handlagolv.se...
  • AREK EL INSTALLATÖR AB
  • Tel | 0702-48 01 60
  • Adress | Andersbergsringen 167, 302 22 Halmstad
Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine