204078_07

En bra redovisningskonsult är en tillgång!

Att ta hjälp av en redovisningsbyrå gör inte bara att man får ordning på sin bokföring. Det kan också bli ett bra bollplank som gör att man kan effektivisera verksamheten och uppnå bättre resultat. – Att anlita en bra redovisningskonsult är ingen kostnad utan en tillgång. Det lönar sig aldrig att göra bokföringen själv, säger Natalia Kajerman som är auktoriserad redovisningskonsult.

Natalia Kajerman har en masterexamen i historia med inriktning inom etnologi i bagaget. När hon kom från Ryssland till Sverige fanns det inte så mycket jobb på marknaden, vilket gjorde att hon fick börja tänka i andra banor. Samtidigt började hon också att hjälpa sin man med hans bokföring men insåg snabbt att hon behövde mer kunskap.

 – Då sökte jag en utbildning till ekonomiassistent och fick jobb direkt efteråt. Efter en tid ville jag lära mig mer och vidareutbildade mig till redovisningsekonom. Det är kul att lära sig nya saker och utvecklas.


Kajermans Redovisning AB hjälper kunder inom många olika branscher som byggföretag, konstverksamhet, design, IT-verksamhet, restauranger, bemanning, förskolor mm och har idag inriktat sig på små och medelstora företag. Här erbjuds alla tjänster inom bokföring, redovisning och löner, allt från att starta företag till att avveckla företag och allt däremellan. Byråns kunder finns i hela Stockholm och även i Dalarna. Natalia som jobbat inom branschen sedan 2008 brinner verkligen för det.

 – Jag jobbade som anställd under flera år och när företaget skulle göra nedskärningar fick vi avsluta vår anställning. Då bestämde jag mig att inte söka en ny anställning utan att starta eget istället. Efter ett samtal med min dåvarande arbetsgivare som jag betraktar som min mentor fick jag ta några kunder med mig till min nystartade verksamhet. De kunderna har jag haft ända sedan 2008, vilket känns jättekul.
Att kunderna befinner sig i andra delar av landet är inget problem, då Natalias byrå jobbar mycket digitalt.

 – Jag håller mig uppdaterad och följer den globala digitalisering men samtidigt anpassar mig till de kunder som vill fortsätta lämna material i pappersform och träffas.

Att ha en bra kundkontakt oavsett om det sker via email, telefon eller under möte är viktigt för mig  då jag bygger långsiktiga relationer.  Tillit och kommunikation hjälper mig förstå kundernas behov och förebygga eventuella problem. Ingen av mina kunder gick i konkurs eller blivit tvungen att avveckla sitt företag på grund av Corona pandemin. Starka och stabila företag är ett av mina mål.


Natalias byrå är auktoriserad vilket innebär att man har höga kunskaps- och kompetenskrav på sig.

Den tillämpar Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag för att skapa hög kvalitet i uppdragen enligt konceptet ”rätt från början”.

 – Jag jobbar väldigt proaktivt och flaggar snabbt om jag märker att något avviker, därefter diskuterar jag med kunden och hittar lösningar. Jag uppdaterar också kunder löpande med alla nödvändiga nyheter. Eftersom långsiktiga relationer är det jag strävar efter diskuterar vi alltid kundernas planer, framtida ändringar som t ex bolagsombildning, investeringar, lönenivåer och pensioner. Jag finns för mina kunder helt enkelt!

Kajermans redovisning AB  är mycket mer än bara bokföringsbyrå. Natalia inriktar sig mycket på ekonomisk rådgivning, analyser och ekonomistyrning och planerar utöka dessa tjänster ännu mer i framtiden.

Läs mer...

2020-09-24

Webbplats
enterprisemagazine.se - concito.se - 18-06-2021

Intresserad av att hitta nya kunder?

Artikel
EM_fobab_01

Snickare och entreprenör med bred kunskap

Artikel Med stor flexibilitet utför Fobab alltifrån små till större uppdrag åt många företagskunder i Stockholm. Alla uppdrag utförs med stort engagemang och för dem är ingenting omöjligt.
  • KAJERMANS REDOVISNING AB
  • Tel | 0704-92 75 67
  • Hammarby Fabriksväg 23, 120 30 Stockholm
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine