My Post(12)

Ett nytt badrum behöver inte vara dyrt!

Microcement har nu på allvar börjat sitt intåg i Sverige, trots att det har funnits i övriga Europa i över tjugo år. Materialet är starkare än betong, vattentätt, underhållsfritt och skapar otaliga möjligheter inom design och inredning. Produktfamiljen innehåller dock flera olika typer av microcement och det gäller att använda den vars komponenter är bäst lämpade för ens ändamål.

Pedro Sanmateo driver Badlyx i Sverige AB, och har flera års erfarenhet av att jobba med microcement.

 – När jag började arbeta med microcement för några år sedan, var det får som visste vad det var. Idag, speciellt bland privatpersoner, efterfrågas i allt högre grad hantverkare med kunskap om materialet för till exempel badrumsrenoveringar. Svenskarna är ett design- och inredningsintresserat folk och jag tror att alla kommer att veta vad microcement är om några år, säger Pedro.


Det finns olika typer av microcement för olika ändamål och materialet utvecklas ständigt. Olika tillverkare tillsätter sina egna komponenter och val av microcement bör baseras på användningsområdet.

 – Rätt produkt för rätt miljö är jätteviktigt, annars kan man få sprickor, missfärgade golvbrunnar eller en färgsättning som inte motsvarar förväntningarna. Som kund bör man vara noga med att rådfråga hantverkaren eller oss återförsäljare så att man får ett resultat som är både hållbart och njutbart. Jag har ett kontaktnät av hantverkare över hela landet, som kan applicering av microcement och har erfarenhet av olika miljöer. Har man specifika frågor eller om det dyker upp ett problem, så löser vi det!
Microcement ger en betongkänsla som är mjukare i sitt uttryck. Den kan appliceras eller målas på golv, bänkskivor, väggar, möbler, pooler eller över kakel och klinker i badrum. Färgval är helt valfritt och resultatet blir fogfritt. Särskilt väl lämpar sig microcementen i miljöer som hemmet, hotell, restauranger, butiker, industrier och nattklubbar. Behovet av ytans hårdhet avgör valet av microcement.

 – Mina produkter lämpar sig väl för badrumsrenoveringar, för proffs likväl som händiga privatpersoner. Har man ett välfungerande badrum men vill ha en ny design, kan man applicera microcementen direkt på de gamla väggarna utan att riva undermaterialet först. Det här skapar fantastiska möjligheter för att på ett snabbt, enkelt och billigt sätt, få ett nytt badrum som kan se både lyxigt och stilrent ut. Min tillverkare är kemist i grunden och experimenterar gärna med nya färgsättningar och komponenter. Till skillnad från andra kan vi därför erbjuda microcement som är helt tät även utan lack, avslutar Pedro.

Läs mer...

2020-09-30

Webbplats
EM_Elkompaniet_01

Erfaren elfirma på frammarsch

Artikel Med stor kunskap och lång erfarenhet utför Elkompaniet olika slags installationer med hög kundservice och smidighet. Hos dem finns det alltid en vilja att hjälpa kunderna till den bästa lösningen.
enterprisemagazine.se - concito.se - 18-06-2021

Intresserad av att hitta nya kunder?

Artikel
  • MICROCEMENT ONLINE
  • Tel | 0736-38 82 31
  • Mogatan 6, Helsingborg 254 64
EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

EM_peter-svensson_05

Peter Svenson fotograferar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine