Dela artikel

Exklusiva badrumsrenoveringar

När du ska renovera eller bygga ett exklusivare kök eller badrum är Sthlm Bygg & Badrum rätt företag för att utföra jobbet. Under de senaste 25 åren har teamet samlat på sig de erfarenheter som krävs för att skapa den yttersta kvalitén.

För snart tre år sedan slog Fredrik Hegner och Peter Andersson ihop påsarna och började renovera kök och badrum under samma företagstak. Fredrik har sin spetskompetens inom byggnation och Peter har sin inom VVS och montering av kakel och marmor. Det blir mest renovering av badrum, men även en hel del kök och totalrenoveringar. Vid många objekt installeras mycket exklusiva produkter och inredningar.
  

– Vi har valt att lägga oss på den högsta kvalitetsnivån eftersom vi vet att vi klarar av det. Det är alltid trevligt med kunder som är medvetna om vilken kvalitet vi levererar, säger Peter Andersson. Företaget jobbar även en hel del med speciallösningar. 


  – Oftast vill folk ha så mycket bekvämligheter och inbyggda produkter som möjligt. De speciallösningarna kan till exempel vara platsbyggda badkar, inbyggd belysning eller ljudanläggning, säger Fredrik Hegner.


  Med sin långa erfarenhet får ägarna ofta mycket förfrågningar vad som passar i olika typer av kök och badrum.

– Vi samarbetar även med ett fåtal utvalda leverantörer och arkitekter som Comfortbutiken, Fredells, Kakelspecialisten och hänvisar ibland våra kunder som behöver mer omfattande inredningsservice till dem, säger Peter Andersson.


  Fredrik och Peter gör även sina egna röster hörda för att guida och hjälpa sina kunder.
  
– Vi brukar exempelvis aldrig sätta upp ett kakel som vi inte själva gillar, eller inredning och möbler som inte passar in eftersom vi vet att det inte kommer att leda till ett värdigt slutresultat.

2015-03-05