Dela artikel

Frisörbesök med känsla av lyx

Ta den tid som behövs för varje kund och stressa aldrig igenom ett jobb. Det är ledorden på frisörsalongen A Pompadour i Halmstad. Med ett rum för klippning, ett för färgning och ett avskilt schamponeringsrum där kunderna får sitta skönt i en vit lädersoffa medan håret tvättas, är de unika i sitt slag.

På A Pompadour möts du även av kristallkrona i taket och musik som är anpassad efter dina önskemål.
    – Vi vill inte vara som en vanlig frisörsalong utan har försökt skapa en lyxigare känsla. Inredningen är inspirerad av italiensk och fransk inredning, och rummen går att anpassa för att kunden ska få en så lugn stund som möjligt här, förklarar Henrik Kristiansson som är delägare i A Pompadour.

Att aldrig stressa sig igenom en kund är en självklarhet för Henrik och kollegorna på salongen. Ett besök på A Pompadour ska vara förknippat med lugn, egentid och bästa möjliga service.
    När salongen slog upp portarna för två år sedan var det ett medvetet val att ligga en bit från centrum. Tanken var att skapa sig ett namn som skulle göra att kunderna hittade hit ändå. Och det har de gjort. De totalt fyra personer som arbetar på salongen har var och en sin målgrupp.
     – Vi ville inte ha pressen att salongen alltid måste vara öppen, vilket nästan skulle krävas om den låg i centrum. Nu kan vi stänga om vi exempelvis ska åka i väg på kurser och visningar, kunderna kommer hit ändå när de vill bli väl omhändertagna, menar Henrik.

2014-01-02