Dela artikel

Unik verksamhet ska upptäckas av fler

Profileringen mot friluftsliv och säkerhet gör butiken Garderoben unik på marknaden. När Tayyab Wasim och Sadaf Rahna nu efter tio år tar över verksamheten är det med stor respekt för bolagets historia och det som förre ägaren byggt upp – men också med stora planer för framtiden.

Garderoben består av en nätbutik samt en fysisk butik, den sistnämnda belägen mitt i centrala Stockholm på Tegnérgatan. Tillgänglighet är en viktig faktor för företaget, som vänder sig främst till yrkesverksamma och amatörer intresserade av säkerhetsutrustning, sport och friluftsliv.


– Garderoben är ett fantastiskt företag med en spännande historia och inriktning. Vi vill förvalta och utveckla verksamheten på allra bästa sätt, säger Sadaf, och tillägger att man kan dela upp utbudet i kategorierna säkerhet, airsoft och kläder.


Allt fler kunder hittar till Garderoben vilket gläder ägarna. Framtidsplanerna handlar framför allt om att bredda utbudet och på så sätt attrahera en större kundkrets.


Viktigt är också att fortsätta att utveckla nätbutiken. Just nu arbetar man med att utveckla en ny hemsida, samt att förbättrade rutinerna för beställning och leverans. Samtidigt är de båda måna om att behålla kärnan i den framgångsrika verksamheten.


– Garderoben har helt klart en särskild charm. Själv har jag fallit för airsoftprodukterna, berättar Tayyab.


– Vi vill ge kunderna en större upplevelse, ett större utbud med något för alla, fyller Sadaf i.


Hon avslöjar att Garderoben framöver planerar att släppa en kollektion med vardagskläder. Framtiden ter sig helt klart spännande. Ägarduon har en tydlig vision och verkar väl rustade för att ta verksamheten till nästa nivå.

2017-02-21