133017.stammen.1

Husmanskost från grunden i skön atmosfär

Mikael Nyqvist och Mia Sundberg har tillsammans renoverat Restaurang Stammens lokaler i Sundbyberg på egen hand och så här i backspegeln kan man konstatera att det blev ett lyckat resultat. Stammen präglas i dag av en fin interiör med skön stil. ”Det blev precis som vi hade tänkt oss”, säger Mia.


Trots att paret Nyqvist/Sundberg har gjort ett imponerande arbete med Restaurang Stammens inredning är det mat och dryck som är deras riktigt starka sida. Båda har en gedigen erfarenhet av krogbranschen.
– Nu efter renoveringen är det skönt att få göra det vi kan bäst, konstaterar Mikael.

På Stammen serveras både lunch och middag. Luncherna har hunnit bli ordentligt populära och antalet gäster ökar kontinuerligt sedan restaurangen slog upp dörrarna i slutet av oktober 2012. Under lunchtid påminner Stammen, med sina 38 sittplatser, lite om ”hela havet stormar”.
– Stammisarna tycker att vi får börja bygga ut snart och därför är det skönt att nu kunna ha uteserveringen öppen som ger ett par platser till, säger Mikael vars framgångsrecept bygger på att laga mat från grunden och inte ta några genvägar.

Kommer man till Stammen kan man räkna med att få något med svenska influenser på tallriken eller i take away-lådan.
– Vi får bra respons på maten, säger Mikael.
Och det stannar inte vid fin interiör och vällagad mat som gör smaklökarna glada. Här är stämningen familjär och atmosfären god.
– Många säger, särskilt på kvällarna, att det känns som att komma hem när de kommer hit, säger Mia.

Läs mer...

2013-06-04 13:00

201043 LB3

Familjär träningsstudio med personligt utbud

Artikel På LöparBoxen kan besökarna ta del av varierad träning både inom- och utomhus i en familjär och härlig stämning. Här råder en personlig känsla, där man lagt fokus på funktionell träning, personlig träning,...
201079 FP4

Flexibel säkerhetskonstruktion

Artikel Crowbar Security Solutions tillverkar säkerhetslösningen FerraPod, en gallerkonstruktion som möter marknadens krav på fysiskt skalskydd, oavsett om det rör sig om att skydda värdefulla föremål eller verksamheter...
Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

Arkiv