Marena & Kenneth

ifairs – Digitala mässor med sociala möten

Lite snabbare än väntat föstes vi alla ut i den digitala gemenskapen på grund av corona. Vi börjar att någorlunda acklimatisera oss till den nya tillvaron, där vissa ligger i framkant och andra fortfarande kämpar med grundläggande digitala begrepp.

Vi har tagit ett titt på ifairs, en virtuell plattform, som öppnar upp en helt ny värld för virtuella och hybrida events. Allt från stora mässor till mindre sammankomster kan göras både levande och engagerande i ifairs. Vi kan enkelt att logga på mässan medans vi sitter hemma i soffan med en cappuccino i handen.


Presenteras vi för den virtuella möjligheten, är det faktiskt högst spännande och givande att via ifairs lätt deltaga på olika events både i arbetet och privat. Vi ser helt plötsligt en "hållbar framtid". Du kan engagera dig med blivande kunder och stärka samarbetet med dina nuvarande. Du kan också skapa helt oväntade möten. ifairs ger möjlighet att få en direkt dialog med en VD för en stor koncern. Något som antagligen skulle vara väldigt mycket svårare på en fysisk mässa.


Digitala montrar 

Som företag har du en egen digital marknadsplats, där du presenterar dina produkter och kanske live-streamar direkt från fabriken. Du kan direkt se de kunder som närmar sig och visar intresse. Det handlar om att optimera alla möjligheter på en digital mässa som faktiskt inte är möjlig på en fysisk. I detta kan man givetvis förlänga intresset med att skicka ut fysiska goodiebags etc. Du kan jobba med din företagspresentation på ett helt annat sätt i hög prestanda och med genuin förväntan.


ifairs är en plattform som vilken enkel social media som helst. Du kopplar snabbt och lätt ihop dig med rätt personer och företag samtidigt som du blir underhållen, överraskad och engagerad i möjligheterna av ifairs, både på mobilen och datorn.


Grundidén blev till ett förverkligande när många fysiska möjligheter försvann på grund av pandemin, från inställda event till större sammankomster. Vi såg en potential i en virtuell event-marknad. Något som expanderade väldigt snabbt men samtidigt kändes lite gammaldags. Vi skapade därför en plattform som revolutionerar virtuella mässor och som är modern samtidigt som den är enkel att använda och förstå, säger Kenneth Alfelt som är en av grundarna.


Framtidens mässor 

Idag har ifairs skapat samarbeten med flera olika mässor och branscher.


– Under 2020 har många events flyttats från fysisk till hybrid eller helvirtuellt, och vi tror på att 2021 är ett år då många nya event och utställningar kommer att skapas. Även sådana mässor där det tidigare har funnits ett kostnadsproblem. Tack vare den teknologiska lösningen som vi erbjuder kan även dessa mässor organiseras på ett mera kostnadseffektivt sätt säger Kenneth.


Engagemang 

– Vi tror att våra användare vill bli underhållna, engagerade, positivt förvånade och framförallt snabbt kunna skapa kontakter. Vår plattform tillgodoser behoven hos både utställare och besökare på ett kreativt och innovativt sätt, säger ifairs vd Marena Christensen.
www.ifairs.com

Läs mer...

2021-04-06

Bredbandsval Sverige AB

Bredband för företag – allt du behöver veta innan du bestämmer dig

Artikel
EM_alium_01

Bokföring är ett hantverk!

Artikel Med löpande bokföring vet du vad i din verksamhet som är lönsamt och vad som inte är det. Ägare och styrelse kan vara trygga med att inte riskera att bli personligt betalningsansvariga om företaget har...
  • ifairs

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine