Dela artikel

Kropp & Själ i Trollbäcken

Hos Kropp & Själ i Trollbäcken erbjuds massage av flera olika slag. Diplomerad massageterapeut Mikaela Färndahl, som driver verksamheten, lovar alla ett väl omhändertagande där varje kunds behov tillgodoses.

Det vilar ett harmoniskt lugn över Kropp & Själs lokaler, trots att platsen erbjuder massor med aktiviteter. Tillsammans med flera samarbetspartner erbjuder Mikaela Färndahl sina kunder inte bara massage – helande massage, klassisk massage, gravid massage och muskulering – utan även yoga och pilates. Snart kommer även en coach att ansluta sig till den hälsoinriktade skaran.


Med en bakgrund inom idrotten och vården har Mikaela länge haft ett intresse för kroppen och välbefinnande, och för snart två år sedan valde hon att satsa på det hon brinner mest för. Allt är i dag utvalt med omsorg.


– Bland annat kommer produkterna som används från Maria Åkerberg och är ekologiska med ett tydligt miljöansvar. Under gravid massagen använder jag till exempel en speciell produkt som motverkar bristningar och som är helt ekologisk, säger hon.


Många kommer för den helande massagen som har ett lugnare tempo och som arbetar mer intensivt med varje område. Om en ordentlig spänning finns i kroppen kan Mikaela arbeta fokuserat med bara den i 5–15 minuter innan behandlingen går vidare.


De flesta kunder är privatpersoner som vill satsa på sig själva. Eftersom utbudet av behandlingar är så pass stort kan varje kund få det som den behöver och önskar. Men Mikaela erbjuder även speciella satsningar till företag som är måna om sina anställa, då hon kommer ut till företaget med en bärbar massagebänk och arbetar på plats med de anställda.


– Jag har stor bredd och behandlar personer från 18- till 85-åringar, säger Mikaela, som är utbildad på Axelssons i Stockholm och även har grundsteget i zonterapi för hemmabruk.

2017-02-24