Lovebuddy.se_09-08-2021

Lev livet lustfyllt!

En begränsad möjlighet till nya fysiska kontakter samt fler hemmavarande par under pandemin, resulterade inte bara i ett större antal födda barn, utan även ett rikare och mer experimenterande sexliv för svenskarna. Aldrig någonsin tidigare har så många prioriterat lekfullhet i sängkammaren, spännande nyheter och fantastiska upplevelser. Sexleksaker och potenshöjande medel är storsäljare!

Lovebuddy.se är Sveriges största jämförelsesajt av sexleksaker, med tester, prisjämförelser och kundrecensioner som kan vägleda dig som köpare rätt. Här finns allt för dig som kvinna, dig som man eller er som par. Kanske du eller ni är redo för att ta ut svängarna lite? Lovebuddy.se har sett en tydlig trend: under pandemin har försäljningen ökat med 500 procent. En tillfällighet? Nej förmodligen har våra nya vanor kommit för att stanna och jämförelsesajten strävar efter att förbättra svenskarnas liv genom att inkludera sexleksaker för att minska stress, förbättra relationer och höja vår njutning.


Närhet och sex är otroligt viktigt för vår hälsa, och bristen på sex i en relation eller förmåga till stimulerande sex vid särskilda tillfällen kan göra oss både nedstämda och bidra till att relationer försämras. Vi behöver kunna njuta med vår partner eller på egen hand! Ett vanligt problem hos både yngre men framför allt äldre män över 40 år, är en sviktande potens eller en svag erektion. En del kan uppleva tillfälliga problem, medan andra mer långvariga och ihållande. Att förstå erektionsproblemen är ofta komplicerat, då det kan ha både medicinska orsaker som till exempel diabetes eller hjärtsjukdomar och bero på livsstil med övervikt och hög alkoholkonsumtion. Kanske kommer man aldrig till insikt i vad som orsakar problemen. 


För att öka förmågan att vara potent söker sig många till vad marknaden har att erbjuda, och flertalet blir hjälpta eller upplever en klart förbättrad effekt av produkter som höjer potens och lust. På jämförelsesajten Lovebuddy.se återfinns ett flertal varianter beroende på vad man söker, från näringsrika kosttillskott som bidrar till en balans av testosteron i kroppen till snabb- och långtidsverkande potenspiller och stimulerande gel. Produkterna är både testade och betygsatta av användare. Oavsett om du är singel eller i en relation, finns produkterna för dig! Läs mer här.


Något av vad som även kommit att bli en försäljningssuccé, berättar jämförelsesajten, är realistiska fleshlights, vilket nu är den mest sålda sexleksaken för män och en motsvarighet till kvinnornas dildo. På lovebuddy.se kan du läsa om de femton bästa som finns på marknaden. Produkterna varierar i storlek, form och utseende och passar nybörjare och erfarna, den som vill träna sin uthållighet eller den som bara vill höja vardagslusten några snäpp. Vilket som, lite egentid är väl aldrig fel?

Läs mer...

2021-08-01

EM_advokatfirman-hahne-norlin_01

När du befinner dig i en kris eller vill förekomma en- välj rätt advokatbyrå

Artikel De flesta människor behöver någon gång i livet vända sig till en advokat. Du går igenom en skilsmässa, barnen ska få gåvor, ett testamente ska upprättas eller du har dragits in i ett brottmål. Advokater...
Enterprise.se_partnertekst 09-03-2021

Vi möblerar hallen: Hur kan man undvika att förstöra det första intrycket av lägenheten?

Artikel Ett litet rum med stor betydelse. Hallen är det första intrycket av en lägenhet. Det är här du välkomnar besökare, tar farväl och väntar på familjemedlemmar. Det är också den plats där du börjar varje...
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

Arkiv