Dela artikel

Liten byggfirma med stort socialt samvete

JV Service AB i Uppsala är en byggfirma vars breda kompetens, personliga service och höga kvalitetsfokus på kort tid har etablerat dem på en hårt konkurrensutsatt marknad.

Firman drivs av Johan Andersson och Victor Ekander som med sin breda yrkesbakgrund kan råda och stödja i allt som rör renovering och nybyggnation. De arbetar med totalentreprenad vilket underlättar mycket för kunden som ska kunna släppa allt och bara luta sig tillbaka.

– Att vi styr upp och planerar allt gör att renoveringen går så smidigt det bara går. Ingen vill leva utan badrum eller kök längre än nödvändigt, säger Johan.

JV Service AB tar sig an alla typer av uppdrag, från större utbyggnader till att måla om eller tapetsera en fondvägg. Både Victor och Johan uppskattar särskilt jobb där de får vara med från början och planera tillsammans med kund.

– Vi blev nyligen klara med en större platsbyggd bokhylla. Det var ett roligt jobb, berättar Johan och Victor tillägger att finsnickeri och klurigheter är delar av jobbet som de särskilt uppskattar.

Trots att det fortfarande är vinter har många börjat planera för utesäsongen och flera altaner står på uppdragslistan.

– Även om det känns långt till semestern är det är smart att tänka på sommarens uteliv redan nu, säger Johan.

Utöver yrkesskicklighet drivs killarna av socialt patos. De bidrar med en krona per fakturerad hundralapp till Rädda barnens arbete.

– Vi uppmanar alla i branschen att göra detsamma, säger de.

2016-01-29