Dela artikel

Elektriker med bred kompetens

Ludvika Elektriska har haft fullt upp sedan starten 2014. De har 20 års erfarenhet av installationer och kommer snart öppna butik där de bland annat ska visa hur sol-el fungerar.

Patrik Hedin startade Ludvika Elektriska som med sin breda kompetens vänder sig till både företag och privatpersoner och gör allt ifrån service och nybyggnationer till modernare installationer i form av exempelvis solceller och solvärme. Vi fixar allt, säger Patrik stolt och menar att de tar på sig allt ifrån små till stora byggnationer. 


Ludvika Elektriska har haft fullt upp sedan starten 2014. Verksamhetens framgångar har gjort att man nu lyckats köpa en fastighet mitt i centrala Ludvika. Här kommer det snart att finnas kontorshotell och en butik där Ludvika Elektriska kommer sälja vitvaror och diverse tillbehör. Då solel och solvärme börjar bli alltmer populärt kommer man även att ha visningsexemplar i butiken.


– Kunder kan alltså komma in och klämma, känna och titta. Man sparar mycket pengar på det, säger Patrik, som är insatt i det senaste inom elektronik.


Med 20 år i branschen vet han vilka misstag många gör. Det största misstaget är att tro att man kan göra jobbet själv - konsekvenserna kan bli ödesdigra. Certifierade elektriker för protokoll för att svart på vitt visa att allt utförs ordentligt.


– Det vi installerar lämnar vi garantier på, avslutar Patrik.

2018-03-21