annalena_bilder_004
Dela artikel

Med full koll på catering

Katarina Persson driver Söderhamns catering sedan 16 år tillbaka, men har själv över 40 års erfarenhet av restaurangbranschen. Här erbjuder hon en bredd som gör att företaget tilltalar alla sorts kunder – från sällskap på fyra personer till storslagna fester med över 500 deltagare.

Catering kan innebära så mycket. För Katarina Persson är det främst en fråga om hur omfattande service kunderna vill ha.


– Det kan vara allt från kunder som bara vill ha maten utkörd till de som vill ha både serveringspersonal, linne och dukning, berättar hon.


När det kommer till de kulinariska önskemålen varierar det också ordentligt. Söderhamns catering har vissa fall ordnat och levererat endast en enkel förrätt, men även både varmrätt, trerätters eller något att lägga på grillen.


– Det är gästen som bestämmer. Vi har väldigt många olika sorters kunder, alltifrån föreningar och Söderhamns kommun, till konfererande företag och privatpersoner, säger Katarina Persson, som är väldigt nöjd med sin skickliga personal.


Söderhamns catering har nog gjort alla uppdrag som går att göra. Mat till dop, bröllop, begravningar och födelsedagar. Mat till brandkårsfester med alkohol- och danstillstånd samt hemmakvällar. 


Det är nog ingen överdrift att säga att Katarina Persson ordnar det mesta. Att komponera menyer enligt kundens specifika önskemål och behov för inte mindre än 700 personer är inga problem. Hennes erfarenhet är guld värd i planering av meny och upplägg av en tillställning – liten som stor. 


Kunden kan välja precis vad som ska stå på menyn. Har man lust kan man välja eller bara inspireras av Katarina Perssons färdiga menyer som går att ta del av på företagets hemsida. Och om man vill går det även att hyra samlingslokalen Kvarnen, som Söderhamns catering arrenderar från kommunen, och som har tre våningar med olika möjligheter till förfogande. 


– Det är en väldigt fin och anrik lokal där bland annat många bröllop firas. 

2016-04-07

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies