Dela artikel

Pålitligt byggföretag som ordnar det mesta

Distrikt08 Bygg & Fastighetsservice är ett väletablerat byggföretag med bas i Tyresö, Stockholm. Efter starten år 2008 har företaget expanderat kraftigt och har i dag totalt 14 anställda snickare. Framgångarna och de många jobben gör att ledningen ständigt letar efter kompetent och erfaren arbetskraft.

– Vi kompletterar varandra i företaget, säger arbetsledare Anders Pettersson, och berättar att han själv uppskattar kluriga jobb där han får fundera över hur han ska lösa byggnadstekniska problem.
– Jag gillar utmaningar helt enkelt, säger Anders, som med sin långa erfarenhet i branschen varit med och gjort det mesta.
Andra åker hellre på nybyggnationer och snickrar gipsväggar enligt tydliga instruktioner.

– Vi tar på oss alla typer av jobb, inga uppdrag är för små, för stora eller för svåra. Vi fixar det mesta och allt går att lösa, säger arbetsledaren.
  Distrikt08 åtar sig jobb inom hela Mälardalen och utför arbeten åt privatpersoner, byggherrar, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och myndigheter.
– Vi sysslar med ombyggnader, kontorsanpassningar och nyproduktion. Ofta i samarbete med ledande byggföretag som NCC och Skanska.

Som exempel på nyligen färdigställda jobb anger Anders ombyggnationer av tre stora butiker, HM på Hamngatan, Stories på Drottninggatan och ICA i Tyresö centrum. Distrikt08 har väletablerade kontakter med andra yrkeskategorier inom branschen, och om en kund efterfrågar en elektriker eller en plattsättare kan Anders Pettersson och hans kollegor alltid  rekommendera någon som de gärna samarbetar med.
  – Om vi inte har kompetensen själva förmedlar vi gärna andra duktiga hantverkare. Jag tror att vi har många återkommande kunder eftersom vi är pålitliga. Vi håller alltid vad vi lovar utan krångel, avslutar Anders Pettersson.

2015-03-05