Pastariket1
3-4 min lästid

Pastariket i Halmstad - Pasta gjord på säsongens bästa råvaror

Hos Pastariket i Halmstad serveras en unik matupplevelse som skiljer sig från det traditionella snabbmatskonceptet.

Värmande & välsmakande atmosfär


Pastarikets resa började med en pastavagn, men ambitionen och drömmarna växte snabbt till en fullskalig restaurang. Deras meny utvecklas ständigt utefter kundernas önskemål. Genom åren har Pastariket i Halmstad anpassat menyn med nya, fräscha pastarätter, samtidigt som de bevarat klassiker som stått tidens test. Med alternativ för specialkost, som glutenfritt och laktosfritt, strävar de efter att möta alla kunders behov.


- Vi experimenterar ständigt med nya smaker för att överträffa förväntningarna, säger Rachelle.


Med drömmar om att sprida sin pasta-kärlek vidare, planerar paret att bredda ut sitt koncept till fler städer. 


- Varje ny stad är en ny publik, en ny möjlighet att dela vår kärlek till mat, säger Rachelle.



Meny som gör magen & plånboken lycklig


Som i alla äventyr, har vägen inte alltid varit lätt för Pastariket. Med ekonomiska utmaningar och en ständigt föränderlig marknad, har Roger och Rachelle ständigt behövt anpassa sig. Ekonomiska utmaningar, såsom stigande råvarupriser, har dock inte hindrat Pastariket från att hålla sina priser på tillgänglig nivå. 


- Vi anpassar oss ständigt efter marknadens förändringar för att garantera bästa möjliga värde för våra kunder, förklarar Rachelle.

- Det är som att jonglera, man måste ständigt vara på tårna, men belöningen är att se våra gästers leenden, säger Roger.

Familjeföretagets resa


Roger och Rachelle delar en lång historia inom matbranschen. De såg ett unikt tillfälle att fylla ett tomrum mellan snabbmat och gourmetrestauranger och de bestämde sig för att fylla detta tomrum med kärlek till pasta.


- Vi ville skapa något som varken var snabbmat eller fine dining, men något däremellan – och vi älskar pasta, säger Roger. Vår idé var att skapa något som inte bara är mat, utan en upplevelse - en plats där varje måltid blir ett minne.

- Det började med oss, vårt äktenskap och vår kärlek till mat. Nu är det en del av vår familjs arv, berättar Rachelle.


Visdomsord till framtidens matentreprenörer


För de som drömmer om att följa i deras fotspår, erbjuder Roger och Rachelle några väl valda ord: "Håll fast vid din passion, var flexibel, och kom ihåg att kvalitet och ärlighet alltid lönar sig." I Pastarikets lilla hörna av Halmstad fortsätter Roger och Rachelle att skriva sin berättelse, en pastatallrik i taget.


2024-01-24
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies