EM_Ugur-Bozkurt_01

Redovisningsbyrå med ett stort engagemang

Med ett stort engagemang och gedigen kunskap förser U.B. Redovisningsbyrå AB kunder över hela Stockholms län med skräddarsydda tjänster. Här är goda relationer och förtroende det allra viktigaste för ett gott samarbete.

Ugur Bozkurt som driver redovisningsbyrån U.B. Redovisning är en sann entreprenör, som inte bara har en lång erfarenhet av redovisning, utan även vet hur livet kan se ut som företagare inom andra branscher.


Han startade U.B. Redovisning 2013 och har idag ett brett spann av kunder, inom alla möjliga branscher.


Under gymnasiet sökte han först in på Transportlinjen eftersom han hade ett stort intresse för bilar och lastbilar. Efter en termin valde han att byta linje och började istället på Samhällsprogrammet med ekonomisk inriktning. Redan här började han forma sina idéer och startade en nattklubb för ungdomar under Ung Företagsamhet. Med en pappa som ägde en restaurang hade han både känningar och erfarenhet av branschen.


– Jag jobbade med alltifrån att anlita någon för att trycka upp affischer till att hitta ordningsvakter, berättar Ugur.

När han närmade sig studenten bestämde han sig för att studera vidare och sökte in på universitetet i Karlstad och kom in.


Även där prövade han sina vingar som entreprenör. Under studietiden fick han i uppgift att göra en affärsplan som han sedan skulle förverkliga och Ugur som ursprungligen kommer från Turkiet valde att ta fram turkiska rätter.


– De blev snabbt populära och jag fick olika föreningar och andra kunder att handla av mig. Jag tänkte då att det här var något som jag skulle syssla med förr eller senare.


Fast månadskostnad för ekonomitjänster 

Efter utbildningen blev han anställd på en revisionsbyrå och gick därifrån vidare som bankanställd och slutligen att jobba på en redovisningsbyrå, innan han bestämde sig för att säga upp sig och bli egen.


Han hyrde en lokal på Gärdet, där han öppnade en restaurang i ena delen och en redovisningsbyrå i den andra.

Restaurangen som både serverade luncher och hade catering gick bra och så småningom kom han i kontakt med en stor matvarukedja som ville köpa in hans mat. Ugur som också hade börjat anställda på redovisningsbyrån kände att han var tvungen att välja mellan de två verksamheterna.


– Det kom efter en tid in en man och ville köpa restaurangen och det fick mig att ta beslutet att bara satsa på byrån, förklarar Ugur.


Idag ligger byrån belägen centralt på Östermalm. Här hjälper de små och medelstora bolag med de tjänster som de vill ha hjälp med.


– Åt vissa kunder gör vi allt medan vi till exempel endast gör den löpande bokföringen åt andra. Vi anpassar våra tjänster och skräddarsyr efter varje kund.


När Ugur jobbade som anställd upplevde han att det var en nackdel att fakturera sina kunder per timme och har därför valt att förenkla det genom att erbjuda sina kunder fasta priser i form av abonnemang.Drivs av lösningar 

U.B. Redovisningsbyrå som jobbar med Visma har verkligen hängt med i den digitala utvecklingen,  vilket gör det enkelt för kunderna. Allt är digitalt och papperslös.


– Senast lyckades vi få ihop integrationer till exempel för våra restaurangkunder, där kassarapporterna hamnar direkt hos våra program.


För Ugur är det otroligt viktigt att det finns en bra relation med kunderna, det är förutsättningen för att kunna skapa ett gott samarbete.


–Innan man kan göra affärer ska det finnas tillit eller förtroende och det är viktigt för oss att kunderna har samma inställning.

Ugur brinner verkligen för sitt företag och sitt yrke.


– Det är spänningen som driver mig. Att ta sig an kundernas problem och försöka lösa dem på bästa möjliga sätt, avslutar han.

Läs mer...

2021-05-12

EM_advokatfirman-hahne-norlin_01

När du befinner dig i en kris eller vill förekomma en- välj rätt advokatbyrå

Artikel De flesta människor behöver någon gång i livet vända sig till en advokat. Du går igenom en skilsmässa, barnen ska få gåvor, ett testamente ska upprättas eller du har dragits in i ett brottmål. Advokater...
EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
  • U.B. REDOVISNINGSBYRÅ
  • 08-400 200 02
  • Linnégatan 52, 114 54 Stockholm
EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom Skincity

Annica Forsgren Kjellman ligger bakom skönhetsimperiet Skincity – professionell hudvård online.

EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine