EM_Bohlins-Rekond_01EM_Bohlins-Rekond_03EM_Bohlins-Rekond_02

Service och rekond med kvalitet i Kallinge

Hos Bohlins Service och Rekond kan bilägare lämna sin bil för både in- och utvändig rekond och även ta del av servicetjänster. Här utförs alla jobb med kvalitativa produkter och fokus på hög kundnöjdhet.

Bakom Bohlins Service och Rekond som funnits sedan 2019 står två unga ägare med ett brinnande intresse för bilar och rekond. Linus Bohlin har så länge han kan minnas varit intresserad av bilar. 


– Båda mina föräldrar var bilintresserade men jag har nog fått det mesta av mamma som fortfarande är väldigt mån om sin bil, säger Linus.


Under åren har Linus byggt om många bilar, inte minst bilar av hans favoritmärke och lite äldre årsmodell.


– Jag har köpt en del bilar som jag fixat och sålt vidare. Jag har ett stort intresse för Saab och vill gärna laga och bevara dem så inte alla går till skroten. 


Linus som gick en helt annan inriktning på gymnasiet jobbade på flera olika företag efter studenten,  som bland annat gav honom erfarenhet av både slipning, plåtbearbetning och lackering.


– Under mina arbeten lärde jag mig massor av olika moment och höll dessutom på med bilar på fritiden. Så fort jag hade en ledig stund så var jag i garaget. 


 Att han skulle starta ett företag med lackering och rekond var inget han tänkt från början men det var en idé han fick när han insåg att hans sambo Lisa Kristensson delade hans genuina intresse för bilar. 


– Jag köpte en bil till henne som vi byggde om en del och det var då jag insåg att hon tyckte att det var lika kul som jag tycker . Hon stod alltid och putsade på den och när jag insåg hennes intresse så började idéerna komma. Vi bestämde oss för att köra och började leta lokal. 


Kundanpassade rekondtjänster 

Företaget ligger idag beläget i 150 kvadratmeter stora lokaler. Här erbjuder de kunderna rekond men även service. Att jobba med just rekond är något som ligger Linus varmt om hjärtat. 


– Jag har alltid varit intresserad av att ha en fin bil själv.


Kunderna som kommer till Bohlins Service och Rekond kan antingen välja att köpa en helrekond,

utvändig rekond eller bara en del av tjänsterna. 


– Vi gör inte bara helrekond, utan vi utför allt ifrån en enkel utvändig tvätt och klädseltvätt till dammsugning och tvätt av fälgar. Vi utgår från vad kunderna vill ha.


De varumärken som Linus och Lisa jobbar med är av olika fabrikat men alla är noga utvalda för att hålla hög kvalitet. Förutom när kunderna är behov av en rekond för sin bil kan de också besöka företaget när de behöver service.


– Vi tar emot både nya och gamla bilar och utför allt ifrån oljeservice och bromsbyte till att fixa hjulupphängningar.
Bygger om A-traktorer 

Linus som har en stor erfarenhet och ett genuint intresse för att bygga om bilar erbjuder även sina kunder den tjänsten. Ett flertal gånger har han byggt om A-traktorer. 


– Med de nya reglerna som kom kan man göra om vilken bil som helst till A-traktor och eftersom jag är Saab-fantast så har jag gjort om en del Saabar.


Som en extra service hos företaget kan de hämta bilarna hos kund och skjutsa hem dem efter de lämnat bilen för en service eller rekond. För Linus och Lisa är det oerhört viktigt att kunderna är nöjda. 


– Först och främst är det viktigt att kunderna känner sig trygga och känner att deras bil kommer till rätt ställe. Vi vill ha nöjda kunder som åker härifrån, så de känner att de vill åka tillbaka hit, avslutar Linus.

Läs mer...

2021-03-04

Em_Gigs for her_02

Vägen till jämställdhet och inkludering går genom ett sunt ledarskap

Artikel Gigs for her AB hjälper företag att sätta sin plattform för jämställdhet och inkludering, Genom att ge företag stöd i organisationsutveckling och genom att göra jämställda och inkluderande rekryteringar...
Em_adrenaline key_06

De skapar delaktighet och kollektiv intelligens

Artikel Adrenaline Key bidrar till att bygga kollektiv intelligens utifrån organisationens behov och varje medarbetares unika kompetens genom dialog och rätt verktyg. – För att en ledningsgrupp ska lyckas med...
  • BOHLINS SERVICE OCH REKOND
  • Tel: 0768-68 67 91
  • Adress: Kockumsvägen 62, 372 50 Kallinge
  EM_marcus-aujalay_02

  Markus Aujalay

  Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

  EM_mercedes.murat_04

  Mercedes Murat

  Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

  EM_georg-wikman_01

  Mannen bakom Kan Jang

  Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine